Beyoncé: Na ulici to robí úplne zadara

pridal sugar 1.10.2010 o 14:13


Aj keď mnohí snívajú o tom zatancovať si spolu s Beyoncé, (muži najmä túžia vidieť jej povestné šejky šejky na vlastné oči, ruky a bohviečoešte) zažiť je to takmer nemožné. Keby ste však bývali v New Jersey možno by na vašu domácu párty prikvitla od susedného domu aj samotná Beyoncé a naozaj spustila tančeky. Veď sa na to pozrite.

Zvykli sme si na to, že celebrity sa chovajú k nám obyčajným smrteľníkom asi tak ako keby sme mali posledné štádium lepry kombinovanej so syfilisom a vtáčou chrípkou. Beyoncé tento týždeň aj mimo kamier celoštátnych televízií ukázala, že sa vie bezprostredne baviť aj s ľuďmi z ulice. A to doslova. Na návšteve svojej svokry ( mama Jay-Z-iho) v New Jersey začula z ulice hudbu a pridala sa k miestnej pouličnej párty. Proste černosi si zoberú magič, alebo čo a spolu tancujú pred svojimi domami. Stále lepšie ako u nás, tu si zvyknú susedia iba závistlivo hľadieť do okien, prípadne si na dedinách vraždiť navzájom sliepky. Beyoncé natočili ľudia z okolia a video umiestnili na you tube.

Čo na to pikošky: Šťastlivci mali najdrahšiu učiteľku tanca na svete úplne zadarmo. ??



Zaradené pod: Beyonce, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk