Michelle Obama to natrela Beyoncé i Lady Gaga

pridal sugar 7.10.2010 o 17:37


Ak sa váš aktuálny horoskop nezmienil o tom, že by ste si to nemali pohnevať s niektorými ženami, berte na vedomie aspoň varovanie Pikošiek. Najnovšie uzrel svetlo sveta zoznam dám, s ktorými sa neradno chytiť za pačesy. Sú totiž veľmi mocné. Dokonca najmocnejšie na svete. A mimochodom, kraľuje im Michelle Obama.

Časopis Forbes zverejnil svoj každoročný zoznam 100 najmocnejších žien na svete. Tentokrát sa odborníci uzniesli na tom, že ženou s najväčším vplyvom je pani Prezidentová alias Michelle Obama (46). Prvá dáma USA tak zosadila z trónu najznámejšiu televíznu tvár Ameriky Oprah Winfrey, ktorá skončila na treťom mieste. I ďalšie známe tváre šoubiznisu sa prebojovali do mocenskej elity tvorenej političkami, či biznismenkami. Za zmienku stojí Lady Gaga, ktorá predbehla napríklad Beyoncé a figuruje na siedmom mieste. V zozname sa objavila aj spisovateľka Stephenie Meyer stvoriteľka ságy Twilight.

Pikošky na to: Minimálne sme sa dozvedeli, že podľa odborníkov je Lady Gagot žena. To tiež poteší.

Michelle Obama – 1. miesto

Oprah Winfrey – 3. miesto

Lady Gaga – 7. miesto

Beyoncé – 9. miesto

Ellen DeGeneres – 10. miesto

Angelina Jolie – 21. miesto

Madonna – 29. miesto

Heidi Klum – 39. miesto

Sarah Jessica Parker – 45. miesto

Stephenie Meyer – 49. miesto

Anna Wintour – 56. miesto

Gisele Bündchen – 72. miesto



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk