Dobrí chlapci vs. zlí

pridal dominique 24.10.2010 o 10:54


Zlí chlapci ženy trápia, ale dobrí chlapci ich nudia. A preto si väčšina žien častokrát vyberie (chybne alebo správne?) partnera. Prečo nás, resp. vás (ja mám dobrého a som spokojná) priťahujú práve zlí?

Nie som psychológ, ale dočítala som sa, že je viac dôvodov. Sú neskrotiteľní – vieme, že ich nikdy nebudeme mať, ale sme nenapraviteľné romantičky. Sú sexi nebezpeční. Jasné, že nebehajú po Devínskej so samopalom, ale majú to jednoducho v sebe. Zväčša sú to hudobníci, umelci a tak. Sú , , v pohode‘‘. Skrátka majú všetko na háku. Vraj ľahká arogancia ženy priťahuje. Sú mužní, a to si vysvetlite ako chcete. Sú nepredvídaví – hodinu pred stretnutím zavolajú, že ešte stále sú na záťahu a neprídu. Týmto správaním nás vraj vždy dostanú. Na túto tému sa vedú dlhé diskusie a ako všetko je to  vždy vec názoru, či skôr vkusu…

Pikošky na to: Väčšina žien však dospeje do „bodu”, keď už vedľa sebe nechce vyrasteného chlapca. Tie, čo do toho „bodu” neprídu, sa potom celý život trápia (svoje o tom vie aj Lucka Bílá). Ktorý typ uprednostňujete vy?

Bradley Cooper VS Kanye West

Liam Hemsworth (priateľ Miley Cyrus) VS Luke Worrall (ex Kelly Osbourne)

Johnny Depp VS George Clooney

Robert Pattinson VS John Mayer (ex Jennifer Aniston)

Shia LaBeouf VS Chris Brown

Taylor Lautner VS Justin Bieber



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk