Katie Holmes a Tom Cruise sú pravdepodobne ešte spolu

pridal sugar 20.12.2010 o 16:13


Šepkalo sa o rozchode, ale podľa všetkého sú Katie Holmes a Tom Cruise ešte stále spolu. Najdesivejšími legendami opradené hollywoodske manželstvo je navonok ešte stále funkčné. Dokazovať by to mala včerajšia rodinná večera v newyorskej reštike  rovnako i nepopierateľný fakt, že Kate stále vyzerá ako každá piata žena… Päť kvietočkov na lúke, päť prštekov na ruke, päť guľôčok v jednej jamke, utekajme k našej mamke. No psycho.

Práve tieto fotografie majú vyvrátiť niekoľkotýždňové klebety o tom, že to v dohodnutej fraške manželstve škrípe. Tom (48) a o šestnásť rokov mladšia Katie si priniesli a zase odniesli (na rukách) malú Suri, keď sa spoločne vybrali do vychýrenej talianskej reštaurácie. Paparazzi trojicu vyňuchali už pri odchode z luxusného newyorského apartmánu, kde na rodinku okrem fotoreportérov vyčkávali aj fanúšikovia či náhodní chodci mysliaci si, že sa niečo rozdáva zadarmo. Nič sa však nerozdávalo, dokonca ani úsmevy. Zvečniť sa podarilo iba Katie so Suri na rukách. Pri odchode z reštaurácie zas držal Suri v náručí Tom a zdá sa, že o pár rokov ho jeho dcéra prerastie. Ale veď kto neprerastie Kýblika Toma Cruisa…

Pikošky na to: Pozrite ako Suri borí hlávku do ockovej a mamičkinej hrude aby sa skryla pred bleskmi fotoaparátov. Keby som ako bulvárna hyena mala nejaké emócie asi sa mi v oku zaleskne slza. Na druhej strane- veď bude rozprávkovo bohatá a bude si môcť dovoliť psychoanalitikov. BTW  Tomove topánky… kto si všimol tie opätky?

Ako štvaná zver…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk