Megan Fox v bikinách ako malý potetovaný predvianočný darček

pridal sugar 20.12.2010 o 11:30


Megan Fox má dobré srdce, a to piští po tom obdarovať počas sviatkov všetkých skalných fanúškov. Najvďačnejší a najrýchlejší spôsob ako to docieliť je vyzliecť sa do bikín. A to Megan urobila. Šťastné a meganovské.

Megan so svojim manželom Bag-om ( Brian Austin Green) a niekoľkými paparazzmi vyrazili na , , zimnú dovolenku“ na Havaj. Megan nahodila jedny z mnohých bikín, ktoré si zbalila doma v Kalifornii, a tak svetu ukázala, že jej papať veľmi nechutí. Keď to takto pôjde ďalej prepadne sa jej hrudník dovnútra a toto , , prepadlisko“ perfektne poslúži ako úlozný priestor, teda diera na chladené drinky, mobil, či noviny (zrolované samozrejme).

Pikošky na to: Pikoškári, ak nechcete cez sviatky pribrať, na raňajky si vždy dajte iba tropické ovocie. Povedzte svojej mame, aby extra pre vás pripravila nzemiakový šalát bez majonézy a na večeru si vždy dajte jednu misku zeleninovo- ovocnej polievky s vajíčkom. Na zeleninovo- ovocnú polievku s vajíčkom potrebujete: 4 veľké mandarínky, mrkvu… Alebo viete či? Vytlačte si jeden z týchto obrázkov Megan Fox v bikinách a pripevnite si ho na chladničku. ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk