Brangelinovci? Eee. Prince William a jeho Kate sú vplyvní!

pridal sugar 21.12.2010 o 14:40


Ale úplne, že najvplivnejší, brácho! Ukážte mi iný pár, kvôli ktorému vznikne v krajine nová minca! Žiaden vám nenapadá? No veď hovorím! Keď si beriete princa všetko je možné…

Princ William a jeho vyvolená Kate Middleton sa objavia na novučičkej sérii mincí, ktorú Kráľovská mincovňa vydala pri príležitosti ich zasnúbenia.

, , Sme potešení, že vám môžeme predstaviť túto novú mincu. Dizajn mince s motívom zasnúbenia bol schválený Princom Williamom a Jej Veličenstvom kráľovnou, “ vytlačil zo seba hovorca Kráľovskej mincovňe.

Kráľovstvo sa zo svadby, ktorá je plánovaná na budúci rok asi naozaj veľmi teší, veď odkedy zomrela Lady Di je na dvore poriadna nuda (nemyslené ako joke, iba ako… fakt).

Pikošky na to: Všimnite si, že princ William je na minci ten krajší, dokonca mu aj zhustli vlasy. ?? Pikoškári, chceli by ste mať vlastnú mincu? Ja po tom šialene túžim! Vždy by som platila s takým tým povýšeneckým výrazom , , ..a vieš ty kto ja som? Vieš? Pozri sa na mincu!“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk