Po stopách Paris Úžasnej: Paris a jej havajské Vianoce

pridal sugar 23.12.2010 o 15:36


“Čím menej rozumu, tým viac šťastia.“

múdry človek

Pozrite sa na ňu! Opäť žiari šťastím. Naozaj nechápem načo toľko šnupe, veď zjavne nepotrebuje zaháňať depresívnych démonov tvrdými drogami. Keď zosmutnie, stačí ak sa navlečie do ružovej, alebo navlečie do ružovej svoju čivavku a svet je hneď znesiteľnejšie  a ružovejšie miesto. Paris Hilton je stelesnenie všetkých negatívnych stereotypných predstáv o ženskom pokolení a predsa, keď sa jej pozriem do tváre vždy ma prejde zlosť. Veď ona vlastne ani nevie čo činí… Prepáčte, trochu som sa zamyslela. Novinkou je, že Paris vianocuje na Havaji. A aké by to boli sviatky bez Paris na Pikoškách?

Paris si zbalila kufre, svoju ségru Nicky a svojho svalnatého priateľa Cy Waitsa a všetci si vyrazili spoločne na vianočnú dovolenku na Havaj. Paris má za sebou náročný rok. Tak napríklad len-len, že sa vyhla väzeniu, keď ju v auguste práve spolu s frajerom Cy Waitsom zatkla polícia pre kokaín v aute. Všetko sa však na obré obrátilo, Paris iba odpracovala (v opätkoch! ) nejaké tie verejnoprospešné a drogový škandál ju ešte viac duševne prepojil s jej partnerom. Ach, toľká kokaínová romantika!

Pikošky na to: Paris sa na Havaji opaľuje a sem-tam aj nakupuje:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk