Všetky celebrity nakupujú, rýchlo poďte aj vy!

pridal sugar 23.12.2010 o 10:43


Už máte nakúpené? Nič vám nechýba? Nazhromaždili ste doma v špajzi mandarínky, med, vajíčka a zemiaky na šalát? Máte nakúpené darčeky nielen pre najbližších, ale aj pre tetu, uja, sesternicu, babku, všetkých kamarátov, milencov a známych? Aby boli sviatky sviatkami musíte zažiť stresy, nervy, úzkosť, paniku a vypotiť v obchodných centrách litre potu najlepšie krvi. A minúť stovky evri aby boli konečne šťastné a pokojné. A všetci obchodníci sa poriadne nabalili. ??

Celebrity tiež nakupujú odušu a o svoje zlaté kreditky. Robia to však štýlovejšie ako my. Nie sú pri tom spotení, strapatí a nemajú tik v oku. Všetky nákupy neostávajú na ich pleciach, veď načo by zamestnávali všetky tie Chuanity, ktorým sa podarilo utiecť z Mexika. Celebritám chladničky naplní domáci personál a oni zatiaľ pohodovo kráčajú z obchodu do obchodu, aby vybrali niečo pre svojich milovaných. Ako napríklad Jennifer Lopez a jej Marc Anthony. V obchode s detským tovarom sa zastavili aby dokúpili niečo pre svoje dvojčence, ktoré budú mať aj tak vždy všetko.

Aj Hilary Duff bola na nákupoch. Celebritky majú nevýhodu, že hoci darčeky doma schovajú, aby na nich náhodou nenaďabilo oko zvedavé, ich blízki sa môžu z paparazzi fotiek dozvedieť čo dostanú. ??

 

Ale, ale! Kohože paparazziti opäť načapali spolu?? Už dlhšie sa povráva, že Ryan Phillippe a Amanda Seyfried si navzájom padli do oka. Prečo inak by spolu nakupovali na Vianoce?

A na záver čerešnička (s holým zadkom) na torte. Lady Gaga, ktorá je ešte stále vo Francúzsku sa vybrala takto „naľahko“ (pochopte ako dvojzmysel) tiež na nákupy, ktorých hlavným cieľom bolo zaujať fotoreportérov. Stalo sa. A Lady Gaga je ozajstná ľadová medvedica, pretože keď mala toto na sebe vonku bolo mínus sedem. Niekto tu chce dostať vlka.

 

Pikošky na to: Milí pikoškári, nezabúdajte na to, že Vianoce nie sú len o darčekoch. A hoci znie táto veta ako klišé dňa, myslím to úprimne. (Všetci moji známi, ktorí toto čítajú: Na druhej strane ani materiálne veci darované s láskou nič nepokazia. ?? ?? ?? Ale ide najmä o tú LÁSKU.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk