Šťastné a veselé… a pikoškové!

pridal sugar 24.12.2010 o 9:20


Najdrahší pikoškári!

Dnes je výnimočný deň, a tak aj dnešné vydanie Pikošiek je iné ako obvykle, o niečo slávnostnejšie, o niečo vážnejšie ( aspoň o čajovú lyžičku). Dnes sa Pikošky zmôžu len na tento slávnostný príhovor, pár teplých slov – teplejších ako je pohľad Zaca Efrona a úprimnejších ako sú monológy Nory M. Chceme vám všetkým (áno aj tebe Jano, aj tebe kučeravá, aj tebe blondiačik… vŕŕŕ), každému jednému zvlášť zaželať tie najkrajšie Vianoce. Nech dopadnú podľa vašich predstáv a nech ste obklopení tými, ktorých máte najradšej a nech vám tí, ktorých máte najradšej dnes vôbec nejdú na nervy ?? .

Nech vám dnes nejde vôbec nič na nervy – ani počasie, ani program v telke a ani Dede. Dokonca ani môj vianočný pozdrav s Martinkou z Ponožkoviec nad Sandálmi. Najmä jeho písaná časť, ktorá je živým dôkazom toho, že pokiaľ mám tvoriť niečo iné ako písmenká moje ruky sú prudko neschopné. Ale Vianoce sú aj o tolerancii a preto dúfam, že dnes sa ocení nielen obal, ale aj obsah. A keďže už začínam trepať dve na tri podobne ako Martinkin strýko, o ktorom si každý myslel, že je jej otec a Pikošky ho vážne upodozrievajú, že je minimálne otec jej detí (ak nie oboje ?? ) budem končiť.

Pikoškári, napíšte kde (kde všade ste, priatelia? ZA, BB, KE, New York?) a ako trávite sviatky, poteší ma každý koment, keďže moje Vianoce nie sú až také veselé

PS: Dôležitý oznam! Pikoškári, nezabúdajte, že dnes majú meniny všetky Evy a Adamovia vo vašom živote (a že to musí byť poriadne na rybu rybkatú, keď majú meniny a Vianoce v jeden deň – lebo meniny plus Vianoce sa rovná menej darčekov a menej pozronosti). Pošlite im sms, určite sa potešia. Zároveň zdravím jednu hnedookú Evu, ktorá robí najlepšiu kávu, mieša najlepšie martini a najmä počúva a radí najlepšie zo všetkých mojich priateľov.

Šťastné a veselé… pikoškové a ponžkové!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk