Hugh Jackman, ty máš ale dlhú a hrubú pálku!

pridal sugar 27.12.2010 o 12:38


Hugh Jackman trávi sviatky spolu s rodinou v rodnej Austrálii. Počas zimnej dovolenky si stihol zahrať i ten čudný šport – kriket, pri ktorom sa stále chytal za genitálie ako retardovaný chlapček, ktorému sa to páči a netuší, že robí niečo neslušné. Myslím, že by mal Hugh hrať tento pre mňa naozaj nepochopiteľný šport (nemajú mať kriketový hráči miesto pálok ružové plameniaky?!?) častejšie…

 

Hugh Jackman si zahral priateľský kriketový zápas, ktorý odvysiela austrálska televízia Channel 9. Herca navliekli do bieleho outfitu, v ktorom vyzeral veľmi dobre a naviac mu športové nohavice neuveriteľne zvýrazňovali TO miesto, až sa zdalo, že Hugha niečo vážne rozrušilo či vlastne vzrušilo. Hugh pôsobil, že v slipoch skrýva ešte jednu kriketovú pálku ?? , ale išlo (tak trochu) o optický klam, keďže mal herec na sebe suspenzor.

Jeho spoluhráč je profesionálny kriketový hráč, ktorému to s pálkou a loptičkou išlo samozrejme oveľa ľahšie. Hugh sa v jednej chvíli dokonca tresol do guliek a bola z toho šou, ktorá mi pripomínala takú tú necvičenú. Americkú.

Pikošky na to: Posúďte sami. Tu je záznam Hughovej nehody, kedy sa mal udrieť do guliek pálkou. Video som si púšťala snáď desaťkrát a stále mám pocit, že vidím ako sa udiera niekde do chrbta a nie do guliek. Aj tak je to jedno! To čo vidím potom stojí za to ??


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk