Čo môže pokaziť pohľad na fešáčika Jesseho Metcalfa?

pridal sugar 28.12.2010 o 12:04


Nič. Ale jeho frajerka by nemusela zacláňať. Na druhej strane, vďakabohu za ňu! Jesse Metcalfe vyzerá príliš dobre, aby bol na ženy (dámy, priznajme si krutú realitu). Preto buďme vďačné za všetky jeho milenky a priateľky a za to, že sa Jesse Metcalfe nebudí uprostred noci na šialenú túžbu cmúľať penis.

Jesse Metcalfe (32) vždy poteší. Často a rád tešil ako mladý záhradník Evu Longoriu v seriáli Zúfalé manželky. Išlo mu to tak dobre, že vďaka postave Johna mladého vášnivého milenca Gabrielle Solis sa preslávil po celom svete a momentálne má teplé miestočko v novom krimiseriáli Chase.

Pikošky na to: Inak, sakra kto pozerá všetky tie seriály z policajného prostredia, plné vrážd a hĺbkových analýz kostí či psychopatickej mysle? Ste to vy pikoškári? Priznajte sa! Nie je už tých seriálov priveľa? Všetky mi pripadajú ako jeden, a tak kedykoľvek zapnem telku, mám pocit, že v nej beží dookola stále ten istý seriál.

Jesse Metcalfe a jeho frajerka herečka Cara Santana na pláži v Mexiku:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk