Bar Refaeli v bikinách spredu aj zozadu

pridal sugar 29.12.2010 o 16:17


Milý pikoškár každodený, odpusť, že tvoje Pikošky tu v poslednom čase ukazujú toľko celebrít v bikinách. Celý Hollywood však odišiel na zimnú dovolenku niekde k moru. Pikošky veria, že odhalenú ženskú Lea DiKapra tvoje oči ešte znesú. Ak si na ženy, daj si pozor aby ti Bar Refaeli nespravila Inception. Pretože, je dobrá v kradnutí snov.

Naozaj nechápem týchto Amerikáncov. Načo si na vianočné sviatky bookujú letenky do exotických destinácií. Veď Vianoce sú o snehu, vyzdobenom stromčeku a pohári punču pri praskajúcom kozube, alebo aspoň pri teplých radiátoroch! Veď aj ten ich Santa Claus by vzhľadom na svoje teplé oblečenie, vek, nadváhu a začínajúcu artritídu bol na horúcich pieskových plážach úplne bezmocný a stratený. Ale keby videl odhalenú Bar, (ktorá by mohla mať suprový bar s názvom BAR BAR – vážne som si to nemohla odpustiť) možno by sa ešte zmohol po sto rokoch na , , namazanie si saní“, alebo , , preleštenie si (vianočných) gúľ.“ Sakra, niekedy som vážne nevhodná.

Pikošky na to: , , Preleštili by ste si vianočné gule“ nad Bar Refaeli? Call me a bitch, ale mne sa zdá nudná. A na top modelku… No čo ja viem.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk