Heidi Klum, kúp svojim deťom rifle!

pridal sugar 29.12.2010 o 14:01


Heidi Klum s manželom Sealom vychovávjú štyri deti a s ľútosťou konštatujem, že obe celebrity ako rodičia sklamali. Ich ratolesti chodia oblečené v… (teraz neviem či to tu môžem napísať, možno sekundu potom ako vyťukám oné hrozné slovo sa zrúti celý web… prípadne ma trafí blesk, alebo ten slávny šľak… no dobre poviem to… respektíve napíšem… bože, som tak kúl na toto slovo, budem si musieť ísť umyť ruky… tri, dva… TEPLÁKY!!!)

Nejako podobne si predstavujem úvod módneho stĺpčeka rozohneného dobráka v Hollywoode, ktorý sa hrdo nazýva stajlistom. V Hollywoode sa nad normálnymi vecami zvyknú pozastavovať, aj keď sa týkajú detí celebrít. Lebo tie musia vyzerať minimálne tak dobre ako ich slávni rodičia. Ich malé mäkké bacuľaté telíčka sú pchané do vecí, v ktorých sa necítia pohodlne, ale sú… no čo sú? …Kúl sú! A o to predsa ide. Sealovci maju zdá sa rozum a drobizgu doprajú čo patrí k detstvu – tepláky a dokonca sa v nich môžu aj zababrať ako to deti vedia, najmä keď si vyjdu na prechádzku do parku.

Pikošky na to: Nezvyknem mať chuť na deti, ale tie ich malé čokoládky by som hneď zjedla. Sú nádherné, ich tmavé očiská mi ukradli srdce. Pikoškári, miešajte sa s inými rasami! Najkrajšia farba je niečo medzi.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk