Fergie, zdvihni zadok a príď mi zaspievať na Silvestra, charašó ?!

pridal sugar 31.12.2010 o 13:06


A viete, že na svete existujú ľudia, ktorí si toto môžu dovoliť povedať a následne zaplatiť? Súkromný koncert Black Eyed Peas? A prečo nie, veď ak ste Roman Abramovich je to len ďalší rozmar, na ktorý máte.

Skupina Black Eyed Peas bude robiť hudobnú kulisu na Silvestrovskej párty ruského miliardára Roman Abramovicha, ktorá sa koná v jeho rezidencii (za 90 miliónov dolárov) na ostrove St. Barts. Fergie spolu s jej manželom Joshom Duhamelom cvakli paparazzi po prílete na karibský ostrov. Zvyšok skupiny dorazil neskôr.

Pikošky na to: Uvažujem koľko môže taký súkromný koncert Black Eyed Peas stáť. Keby ho chcel zaplatiť náš milionár, povedzme Boris Kollár pre jednu z matiek svojich päťdesiatich detí (seriózne, toto nie je zdravé, už mu to niekto zakážte!!! prečo si myslí, že je plemenný býk?!), tak by si ešte musel požičať od kamoša Fedora Flašíka. A po zaplatení sumy by možno obaja boli švorc. Koncert musí stáť viac ako veľa.

Pikoškári, čo plánujete na večer? Nie ste niekto pozvaný k Abramovichovi? Mohli by ste spraviť reportáž ?? Dajte mi vedieť, kde oslávite príchod Nového roka  a nového roka a či si dáte predsavzatie, (ktoré aj tak nesplníte, alebo áno?)  ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk