Kto je táto černoška a čo urobila s Kim Kardashian?!

pridal sugar 31.12.2010 o 10:22


Kim Kardashian je vždy plná prekvapení ako všetky bohaté celebitchy, ktoré sa pekelne nudia. Najnovšie svoj look updateovala aby viac ladila ku Kanyemu Westovi. A ak je to v mojich silách a inteligenčnom kvociente, pokúsim sa vám vysvetliť prečo.

Novoročný záväzok Kim Kardashian znie , , vyzerať viac ako black peson“, alebo aspoň ako speváčka s černošskými koreňmi, ktorá sa na Jamajke priúča tajomstvám faklenia a reggae. Svoje predsavzatie plní už počas posledných dní starého roka a dôvod je jednoduchý: Kim Kardashian v sebe objavila spevácke vlohy, rozhodla sa pracovať na svojom prvom albume, s ktorým jej má helpnúť aj Kanye West. To nie je vtip, všetko myslím smrteľne vážne. Nuž a Kim s uvažovaním retardovaného štvorročného dievčatka sa rozhodla, že sa mu zavďačí novým výzorom a priblíži sa tmavému spevákovi aspoň účesom, keď už nie hlasom.

Pikošky na to: Pikoškári, nemnožte sa. Do sveta plného Martiniek Ponožkových a spievajúcej Kim Kardashian sa priviesť dieťa neoplatí. Armagedon je blízko.

Kamoši. Kanye West by mal stáť pri zrdode Kiminho debutového singla a videa.


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk