Čo sa dialo na Screen Actors Guild Awards 2009

pridal admin 27.1.2009 o 3:15


V Hollywoode sa opäť raz udeľovali ceny, tentokrát Screen Actors Guild Awards, ktoré sú predzvesťou blížiaceho sa udeľovania populárnych Oscarov. SAG Awards si tento rok za hlavné úlohy odniesli veteráni Meryl Streep za film Doubt a Sean Penn za jeho gay úlohu vo filme Milk. Ceny za vedľajšie úlohy si rozdelili Kate Winslet za film The Reader a nebohý Heath Ledger za film The Dark Knight. Za jeho stvárnenie Jokera si už odniesol aj cenu Golden Globe a podľa očakávanie bol nominovaný aj na Oscara. Na ceremoniáli sa samozrejme nezúčastnil, Anne Hathaway ale robila čo mohla, aby ho všetkým na červenom karpete pripomenula (seriózne, nikto nemá také veľké črty tváre ako táto žena, alebo ako ju opísal jeden nemenovaný sexi zdroj: „má strašne plnú tvár očí a úst“). Druhýkrát za sebou si cenu odniesol aj obľúbený doktor House, herec Hugh Laurie, ktorý s humorom jemu vlastným poznamenal: „Stavil som sa o sto dolárov, že dnes vyhrá James Spader. Toto proste nie je môj večer!“

Ceny si odniesol aj seriál Mad Men, ktorý napriek všeobecnej obľube u kritikov bojuje s nízkou sledovanosťou alebo Tina Fey a Alec Baldwin za seriál 30 Rock. Ten na udeľovanie prišiel so svojou 13-ročnou dcérou, ktorá pred dvoma rokmi stála v strede divokého rozvodového konania medzi Baldwinom a manželkou Kim Basinger. Na verejnosť sa vtedy dostala nahrávka odkazu ktorý svojej vtedy 11-ročnej dcére zanechal na odkazovači, po tom čo sa nezúčastnila na súdne dohodnutom telefonáte a nazval ju na nej „drzým malým prasiatkom“. Všetky nezhody medzi otcom a dcérou sa však odvtedy už urovnali.

Seriálový Dexter, herec Michael C. Hall prišiel so svojou seriálovou sestrou, herečkou Jennifer Carpenter. A tiež skutočnou manželkou. Seriálový pár sa po tichúčkom randení na Nový rok zosobášil. Ocenená Kate Winslet priznala, že tohtoročné nominácie ju znervóznili a tak sa so stresom rozhodla bojovať po svojom: prestala cvičiť a začala jesť všetko na čo má chuť. Stres údajne len tak odletel. Žiadny stres nebol vidieť na notoricky najznámejšom hollywoodskom páre Angeline Jolie a Bradovi Pittovi. Ten s úsmevom poznamenal, že pre neho je to príjemný večer, keď sa môže stretnúť s priateľmi ktorých celý rok nevideli. A vy si ich môžete pozrieť v pokračovaní.

Alec Baldwin

America Ferrera






Angelina Jolie a Bad Pitt






Anne Hathaway



Anthony Hopkins


Claire Danes


David Duchovny


Diane Lane a Josh Brolin





Diego Luna


Emile Hirsch


Emily Blunt



Eva Longoria



Evan Rachel Wood








Holly Hunter (už má 50!)


Hugh Laurie













Christina Applegate


Christina Hendricks


James Denton




Jenna Fischer


Jennifer Carpenter a Michael C. Hall



Jennifer Morrison


Jeremy Piven


Julia Ormond


Julie Benz



Kal Penn


Kate Winslet









Katie Holmes


Katrina Bowden


Kiefer Sutherland


Laura Linney


Marcia Cross


Marisa Tomei


Meryl Streep


Mickey Rourke



Nicollette Sheridan


Olivia Wilde




Omar Epps


Penelope Cruz



Ralph Fiennes


Rosario Dawson


Sally Field


Sean Penn


Susan Sarandon


Teri Hatcher





Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk