Schovajte milankov, Megan Fox nie je single

pridal admin 5.3.2009 o 1:22


Megan Fox

Možno ste minulý týždeň niekde čítali, že Megan Fox sa rozišla s jej prijateľom Brianom Austinom Greenom, ale to ste masturbovali priskoro, pretože to boli iba klamstvá škaredých ľudí, ktorí vám chceli nahúckať falošné nádeje.

Bol by som z toho teraz sklamaný, ale momentálne som príliš nasraný. Už mám toho dosť, odteraz bojkotujem krémeše! Je to ten najjebnutejší zákusok na svete. Navrch dajú tvrdú čokoládu a do stredu to mäkké oné a keď si potom človek chce nabrať tak to nejde, pretože tá čokoláda je príliš tvrdá a vnútri je to príliš mäkké a celé to nedrží a nedá sa to krájať. To nedáva zmysel! A tak to potom máte celé rozčapené po tanieri a nedá sa to jesť. A načo je tam tá spodná časť? Tú aj tak nikto nemá rád a v najlepšom prípade chutí ako sladká lepenka. Prečo nemohli dať normálne logicky tvrdú čokoládu naspodok, na to to žlté blu-blu, potom šľahačku a tú podložku naspodku úplne vyhodiť? Bol by to dokonalý zákusok! Ale oni niéééé a preto teraz všetci žerú tiramisu. To je rozumne postavené zákusok, samé mäkké časti, nič sa nikde nerozčapuje. Jebať krémeše, je dosť iných zákuskov, nie sme na tento bordel odkázaní!

Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox



Zaradené pod: Celebrity, Megan Fox




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk