Fergie prišla z budúcnosti

pridal admin 26.5.2009 o 15:52


Fergie

Predpokladám, že tieto okuliare vznikli, keď nejaký teplý návrhár pozeral vyhúlený Návrat do budúcnosti a za normálnych okolností, by sa na Fergie dala za úspech považovať aspoň ich veľkosť, ktorá zakrýva jej strašidelnú koženkovú tvár, ale takto teraz zase upútavajú pozornosť na jej absurdne malé opičie čelo. Nie je to ani čelo, je to len „lo“. Rihanna, vidíš to? Kde máš tvoje čelo, lo, lo, lo?

Ale asi je to zase nejaký nový trend, lebo tieto futuristické atrapy okuliarov z béčkových remakov Hviezdnych vojen začína v poslednej dobe nosiť stále viac idiotov. Čo mi obzvlášť lezie na nervy, pretože mi to vždy pripomenie, na akom absurdnom princípe je postavený celý ten koncept lejzrových vojen. Lietajú tam, behajú tam a strieľajú po sebe celý čas lejzrami a nikoho ani nenapadol jeden základný kardinálny omyl celej tej myšlienky. A to, že čo keby tam niekto mal zrkadlo. Nič z toho by nefungovalo! „Ja Darth Vader, som prišiel vás zničiť! Od strachu sa mi budete plaziť pri nohách! Ha ha ha! Rozstrieľajte ich našimi mocnými lejzrami! Rozprášte ich na prach našim lejzrovým delom, rozstrieľajte ich na kúsky našimi mocnými pištoľami! A kto sa opováži skúsiť utiecť, toho rozpáram ako psa mojim lejzrovým mečom!“ Pííííf, piff, piff, pííííf. „Óh, niéééé, majú zrkadlá, všetky lúče sa odrážajú naspäť na nás. Niééééé, sme stratení!“ Nasraný výraz bezmocnej zúfalosti. „Ah, do riti, načo mi je teraz ten hlúpy lejzrový meč?“ Hádže meč o zem. „Dobre chlapi, zabaľte to, ideme domov. Zabudli sme na zrkadlá.“

Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie
Fergie



Zaradené pod: Celebrity, Fergie




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk