O Mentolkách…

pridal admin 4.6.2009 o 17:29


Megan Fox

Včera som išiel večer domov a na ulici som stretol párik dementov. Nemyslím teraz z Prievidze, ale originál dvoch retardovaných, ktorí sa móóóc lubqali. Je všeobecne známe, že čím je človek blbší, tým je šťastnejší. A títo vyzerali neskutočne šťastne.

Tak som rozmýšľal nad výhodami retardovanej priateľky. Mal by som si aj ja jednu zohnať! Čo sa týka údržby, má to iba výhody. Na sviatky je jedno aký darček jej kúpite, hlavne to musí byť zabalené v parádne farbičkovom obale s obrovskou mašľou. Aj tak potom strávi väčšinu času hraním sa s ňou. Keď si s ňou vyrazíte do mesta na fajnovú šiki miki večeru, namiesto sushi, steakov a podobných nákladných špásov, sa jej krásne oči plné detskej radosti najviac rozžiaria pri Happy Meale z Mig Donaldu.

A môžte sa hrať vtipné hry! Na Silvestra, keď to vonku začne dunieť, jej poviete, že ufónci skutočne existujú a prišli zničiť náš svet. Potom ju pošlete obalenú alobalom varovať susedov a schovať sa s nimi do pivnice. Predstavte si prekvapenie vášho suseda, keď otvorí dvere vašej hysterickej retardovanej žene zabalenej v alobale ako panicky kričí: „EééééTéééé nás šetkých zabijééééé!“ Oh, toľko srandy by sme si užili.

A samozrejme, nezabúdajme na nezanedbateľný tromf: Parkovanie na miestach pre postihnutých.

Takže som už bol takmer rozhodnutý, na ceste za mojou postihnutou láskou, rozmýšľajúc, kam sa asi chodia retardi večer zabávať (videli ste niekedy retardov v Dopleri? a opäť, nemyslím tých čo hovoria za každou vetou „si zabil brácho“ ale regulérnych retardov) keď v tom som môj plán predvrhol guru kap0rovi, nech mi ho odobrí. A bohužiaľ, predostrel mi pár bodov, ktoré mi ho načisto prekazili. Lebo:

– Mentolke pri orále nevysvetlíš, že do lízatka medzi nohami sa nekúše.
– Mentolka sa ti bude počas orgazmu smiať, že máš striekaciu pištoľku medzi stehnami.
– Ak máš kamarátov hajzlov, na party ti ju všetci pretiahnu, lebo ju presvedčia že to je spoločenská hra.
– Tácku v Mig Donalde si nevie odniesť sama bez toho aby všetko nerozsypala.
– Mentolke nemôžeš prijebať, lebo sa jej stav môže zhoršiť. V horšom prípade zlepšiť. V každom prípade sa ale vytratí pôvodné čaro.
– Na svadobných fotkách budeš mať so sebou dementa, ktorý ti dojebe všetky zábery.

A sme zase na začiatku.

Megan Fox – GQ, júl 2009

Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox

Megan Fox – Elle, jún 2009

Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox

Megan Fox – Život, máj 2009

Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox



Zaradené pod: Celebrity, Megan Fox




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk