Omrvinky

pridal admin 25.6.2009 o 13:23


Počasie posledných dní je vysoko antiproduktívne, takže tu je v skratke to zaujímavé, čo sa za posledné dni stalo, zatiaľ čo som dával dole východniarky, pil Baileys s Pycom a snažil sa nájsť Sajfovu hlavu na Google Maps:

Chris Brown, ktorý zmlátil Rihannu a „ako sa jej ústa plnili krvou, povedal jej: Počkaj keď prídeme domov, zmlátim ťa na sračky, “ za tento čin strávi vo väzení… 0 dní. S obžalobou sa dohodol a za dobrovoľné priznanie viny si odnesie iba podmienečný trest. Čaká ho 5 rokov s podmienkou, 180 dní verejnoprospešných prác, pokuta a ročný kurz o domácom násilí. Za porušenie podmienky mu hrozia 4 roky väzenia. Takže v podstate, za trest sa musí správať slušne, spraviť niečo užitočné a nebiť Rihannu. Teda, druhýkrát nebiť Rihannu.

T.R. Knight sa rozhodol opustiť seriál Grey’s Anatomy. Jeho postava Georga sa tak v budúcej sezóne neobjaví. Napriek podobným správam však show neopúšťa Katherine Heigl, ktorá hrá doktorku Izzie. Nepýtajte sa ma, akoto že poznám ich mená.

Gisele Bündchen je predsa tehotná. To dokazuje, že muži len ojebávajú, lebo jej manžel Tom Brady to pred pár týždňami poprel. Možno sa ale len hambil za to, že zruinoval ďalšiu supermodelkovskú vagínu. To si nezabil, brácho.

Manželia Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick, ktorý už majú 6 ročného syna Jamesa Wilkieho, sa stali rodičmi dvojičiek. Dievčatká sa volajú Marion Loretta Elwell a Tabitha Hodge Broderick. Carriena vagína to tentokrát obišla bez ujmy, deti vynosila náhradná matka.

Matthew McConaughey sa stane druhýkrát otcom. Pred jedenástimi mesiacmi sa im s priateľkou narodil syn Levi a teraz je opäť v treťom mesiaci. To je jedna ťažko vyťažená vagína!

Angelina Jolie a Brad Pitt venovali milión dolárov pre utečencov v Pakistane a ďalší na výstavbu nemocnice v Missouri. Na porovnanie: Paris Hilton postavila domček pre svojich psov, ktorý vyzerá ako skutočný dom pre ľudí a po LA jazdí na ružovom Bentley. Nájdete rozdiel?

Facebook je naozaj všade a čoskoro už aj v kine. David Fincher by mal režírovať film o zrode internetového fenoménu, ktorý vznikol na harvardskej univerzite v roku 2004. Zatiaľ nie je jasné, či bude každých 5 minút prerušený výsledkami kvízov vašich priateľov, ktoré NIKOHO NEZAUJÍMAJÚ!

– V New Yorku zomrel najstarší muž sveta, 12 dní pred jeho 114. narodeninami. Bývalý poštár a včelár žil čulý život a ešte ako 108 ročný aktívne šoféroval, za čo drží Guinnessov rekord. Najstarší muž tak teraz žije v Nemecku a má 111 rokov. V skutočnosti je najstaršia na svete Zdena Studenková, tá bola však diskvalifikovaná, lebo podobne ako Fast and Furious, ide o starý model, ale úplne nové časti.

A na fotkách sú povážlivo najkrajší zástupcovia hercov a herečiek, Johnny Depp a Megan Fox na premiérach ich filmov Public Enemies a Transformers 2.































Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk