Roman Polanski je kus fpiči

pridal admin 29.9.2009 o 0:49


Uchyl

Tridsať rokov sa 76-ročný francúzsky oscarový režisér Roman Polanski (Pianista) nemohol objaviť v Amerike, pretože tam bol na neho vydaný zatykač za to, že tam v roku 1977 v dome Jacka Nicholsona prakticky znásilnil neplnoletú trinásťročnú žubrienku. A ten kanec jej to dokonca nandal aj do kakaového venčeka. Napriek jej námietkam. 13 ročnej žubrienke. Ktorú predtým opil a nadrogoval. A najlepšia časť je, že za to bol aj odsúdený, avšak Polanski z Ameriky zdrhol a odvtedy sa pohybuje iba v krajinách, ktoré nevydávajú hľadaných občanov do USA.

To sa však zmenilo tento víkend, keď sa milý Roman vybral do preslávene neutrálneho Švajčiarska, kde si mal na Zürich Film Festivale prevziať cenu za celoživotné dielo. Prekvapenie! Švajčiarsko sa namiesto toho rozhodlo odzásielkovať jeho úchylnú riť za more Američanom. Smutný Roman teraz čaká v švajčiarskej cele predbežného zadržania na svoj ďalší osud.

Polanského obeť, Samantha Geimer sa v posledných rokoch vyjadrila, že celá aféra je už pasé a zatykač by mal byť zrušený a nepovažuje Polanského za nebezpečenstvo pre spoločnosť. Treba však podotknúť, že sa tak stalo po tom, čo ho ona sama nezávisle od amerického procesu zažalovala a dohodla sa s ním na bližšie nešpecifikovanom mimosúdnom vyrovnaní.

Vždy sa mi zdalo absolútne fascinujúce, že niečo takéto je možné v reálnom svete a odsúdený pedofil môže voľne behať po svete a ešte k tomu točiť oscarové filmy. Ale už v starom francúzskom prísloví sa hovorí, že „keď je na ihrisku tráva, môže sa začať hrať, “ takže čo už ja viem. Uvidíme, či sa Roman dostane aj k inému prísloviu, ktoré hovorí, že „nikdy nedvíhaj mydlo, ktoré padlo na zem.“



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk