Lindsay Lohan je stále štetka

pridal admin 3.1.2008 o 18:50


Lindsay Lohan

Po tom, čo Lindsay Lohan v októbri opustila jej tretie liečenie, to bolo okolo nej dlho nezvyčajne pokojné. Zvlášť keď si zoberieme, že po jej druhom liečení jej trvalo len niekoľko dní, kým ju znova prichytili opitú s drogami. A tak som bol úprimne prekvapený, že ubehlo niekoľko mesiacov a Lindsay Lohan sa na nás ešte stále nepozerala z ďalšej policajne fotky. Podľa všetkého ale bude naša trpezlivosť už čoskoro odmenená a veci okolo Lindsay Lohan začínajú byť konečne opäť zaujímavé.

Najprv si v médiách začal vylievať svoje srdce jej bývalý priateľ Riley Giles, s ktorým sa zoznámila na jej spomínanom treťom liečení v Utahu. Americký snowboarder bol v správnom čase na správnom mieste (respektíve liečení, tak ako Lindsay aj on má na konte jazdu pod vplyvom) a netrvalo dlho a voľné chvíle si na liečení mohol krátiť s penisom v ústach Lindsay Lohan. Ich sexuálne eskapády opisuje takto:

„Lindsay je definitívne nymfomanka. Robili sme to ako králiky. V posteli je divoká. Robievali sme to niekoľkokrát za deň a potom celú noc. Raz sme to robili štyrikrát za sebou. Bolo to šialené. Lindsay je nenásytná. Požadovala sex znovu a znovu. Robievali sme to celé hodiny. Vyšťavila by väčšinu mužov.“

Samozrejme nešlo ale iba o sex, bola to skutočná láska:

„Lindsay mi povedala, že ma miluje a ja som jej to povedal tiež. A ja to nehovorím mnohým dievčatám.“

Óh Riley, ty romantik. Stavím sa, že to hovoríš iba tým, s ktorými sa chceš aj vyspať, že? To je skutočná láska. Ale čo to? Tá vaša s Lindsay dlho nevydržala? A Lindsay ťa po skončení liečenia odhodila rýchlejšie ako plný kondóm po sexe?

„Povedala mi, že mala v živote len troch vážnych priateľov a ja som jeden z nich. Dokonca sme aj plánovali, že si v Utahu kúpime dom a budeme žiť spolu. Celý mesiac sme každý deň boli spolu. A podľa toho ako potom plakala a plakala na letisku, keď sme sa lúčili, som vedel, že ma naozaj miluje. Všetko sa ale zmenilo asi tri týždne po tom, čo sa vrátila do LA. Jej postoj sa zmenil z ‚Chcem sa presťahovať do Utahu, ‘ na ‚Tak veľmi milujem LA, už nikdy nechcem odísť.'“

Tak po prvé, všetky ženy používajú slzy ako prostriedok na ovplyvňovanie naivných mužov. A Lindsay Lohan je herečka. Jediný prípad, kedy sú slzy na jej tvári úprimné, je keď tie Manolo Blahnik topánky ktoré sa jej tak páčia, nemajú vo farbe ktorú si vybrala.

Po druhé, milý Riley musí byť ešte naivnejší ako vyzerá, ak si čo i len na chvíľu myslel, že je pre Lindsay Lohan čokoľvek viac ako vibrátor, do ktorého netreba kupovať baterky.

No a po tretie, to dokazuje, že okrem toho, že Lindsay Lohan je štetka, má aj neuveriteľne dobrý cit na svojich „vážnych priateľov“. Riley bol totižto v čase ich erotických dobrodružstiev zasnúbený s inou ženou, ktorá ho vonku čakala, kým z liečenia nevyjde ako napravený muž.

A pre úplnosť, tí zvyšní dvaja priatelia, ktorých Lindsay spomínala, sú herec Wilmer Valderrama, známy zo seriálu Tie roky sedemdesiate, ktorý s ňou spával, keď ona mala 16 a on 23 a model Calum Best, ktorý bol prichytený, ako ju podvádza nakoksovaný v hotelovej izbe s dvoma prostitútkami.

A to sú jej „vážne“ známosti. Do zoznamu ľudí, ktorý ako spoločnú tému môžu rozoberať anál Lindsay Lohan patria napríklad: Jude Law, James Blunt, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Jared Leto, James Franco a v podstate každý, kto na párty vydrží pri vedomí dovtedy, kým ona neupadne na gauči do bezvedomia. Potom sú to švédske stoly, ponúkni sa, kámo.

No a konečne sme sa dostali k tomuto víkendu, ktorý Lindsay strávila v Taliansku, kde dostala nejakú filmovú cenu, o ktorej nikto nikdy nepočul. Ako sa ale ukázalo, Taliani vedia ako to chodí a pravý dôvod prečo ju tam pozvali bol ten, aby ju ich tam mohlo čo najviac vytrtkať. Zdá sa, že grahamové blonďavé štetky tam naozaj milujú a Lindsay bola prichytená ako sa bozkáva s tromi mužmi za necelých 24 hodín. Najprv to bol čašník Alessandro Di Nunzio a potom postupne herci Eduardo Costa a Dario Faiella.

Prečo sa všetky talianske, krstné mužské mená končia na „o“? Je to náhoda, že tvar úst pri vyslovení „o“ je presne ten, ktorý znázorňuje to, čo má Lindsay Lohan najradšej? Ako sa hovorí v Biblii, náhody neexistujú, deti.

Viac fotiek Lindsay Lohan a jej kurvenia nasleduje, tak ako aj fotka, ktorá hovorí: „Áno, prehĺtam.“ Uhádnete, ktorá to je?*

PS: Pri pohľade na to všetko, čo už Lindsay v živote dokázala, mám ešte nutkanie pripomenúť, že Lindsay Lohan má 21 rokov. 21.

Fotky z tohto víkendu:

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

A fotky zo súkromného albumu Rileyho Gilese, ktoré tak romanticky predal médiám:

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Riešenie: Bola to táto.



Zaradené pod: Celebrity, Lindsay Lohan




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk