Britney kompletne preskočilo

pridal admin 4.1.2008 o 14:54


Britney Spears

Fantastický život Britney Spears sa stáva ešte fantastickejším. Popová katastrofa bola dnes prevezená do nemocnice po tom, čo odmietla odovzdať svoje deti do opatery ich otcovi, Kevinovi. Podľa dohody mala mať deti včera u seba do siedmej večer, kedy ich mal ako vždy prísť vyzdvihnúť Kevinov bodyguard. Britney tak však odmietla urobiť a zavrela sa s mladším synom do kúpeľne. Krátko nato bola privolaná polícia, ktorá Britney deti odobrala. Policajti si pri tom všimli, že Britney je pod vplyvom neznámej látky. Jej stav bol klasifikovaný ako „nebezpečná voči sebe a okoliu“ a bola privolaná sanitka, ktorá ju previezla do nemocnice. Britney pri tom musela byť pripútaná na nosítka. Podľa niektorých svedkov Britney po príchode do nemocnice kričala a robila scény a musela byť preto ukľudnená sedatívami.

To, že Britney ignorovala súdne rozhodnutie a odmietla vydať svoje deti do opatrovníctva Kevinovi, tak ako to uložil súd, bude pre Britney ďalší klinec do rakvy v súdnom pojednávaní o opatrovníctvo jej detí. Situáciu ešte viac zhoršuje fakt, že Britney nebola triezva. V súdnych podmienkach zdieľaného opatrovníctva je vyslovene uvedené, že ani jeden z rodičov nemôže pred deťmi konzumovať alkohol alebo omamné látky.

Pre Britney to tak bol ďalší katastrofálny týždeň. Po tom, čo predtým za posledné mesiace päťkrát ignorovala dohodnuté termíny na súdne vypočúvania Kevinovým právnikom, sa včera na jedno konečne dostavila. Meškala však takmer dve hodiny a pod prísahou s Kevinovým právnikom nakoniec strávila iba 14 minút. Ten s tým bol viditeľne nespokojný a stanovil ďalší termín vypočúvania. Keď sa novinári potom Britney pýtali, či k nej bol Kevinov právnik milý, rezolútne odpovedala: „Nie!“

Aby to nebolo dosť, jej právnik, ktorý je už jej tretí v tomto súdnom spore s Kevinom, v stredu prehlásil, že komunikácia s Britney Spears zlyhala a nie je schopný ju ďalej zastupovať. Britney označil za problematickú klientku, ktorá nikoho nepočúva a ignoruje jeho rady. Požiadal preto súd o prepustenie z prípadu.

Toto všetko ale Britney nebráni v tom, nadväzovať nové vzťahy. V posledných dňoch sa začala objavovať s novým priateľom, ktorý je z rodu jej srdcu najbližšiemu. Adnan Ghalib je totiž paparazzo, ktorý si zarába práve fotením Britney Spears. Fotku tohto fešného teroristu nájdete v pokračovaní. Oh, a samozrejme, je ženatý.

Takže, to je momentálny stav. Britney je šialená a v nemocnici, oficiálne „na pozorovanie“. Jej deti sú už v bezpečí u Kevina. Očakáva sa, že Kevinov právnik teraz požiada a kompletné odobratie opatrovníctva Britney Spears. Podľa posledných správ je už na ceste na súd. Čo sa bude diať ďalej sa dozvieme určite už čoskoro.

Úsmev víťazov:

Britney Spears

Všimnite si tie nechty:

Britney Spears

Tu nemusím upozorňovať, čo si máte všimnúť:

Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears

Nový prijateľ, Fešný Paparazzo Terorista:

Britney Spears

Retard nakupuje:

Britney Spears
Britney Spears

Chúďatká deti, ktoré sú príliš roztomilé na to, aby mali takú mamu:

Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears

A obligátna, nostalgická „aj taká bola“ fotka:

Britney Spears

A video Britney v sanitke:

A ešte jedno tu.



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity, Deti




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk