Oprášený gramofón, rok 1994: Craig Mack feat. The Notorious B.I.G., Rampage, LL Cool J, Busta Rhymes – Flava in Ya Ear (Remix)

pridal admin 7.1.2008 o 6:30


Jeden z najlegendárnejších hip-hopových videoklipov vôbec. V roku 1994 stál Puff Daddy na začiatku jeho legendárneho vydavateľstva Bad Boy. A spolu s ním tam stáli jeho prvý dvaja umelci – Craig Mack a The Notorious BIG. Video k remixu Flava in Ya Ear je dnes symbolické z viacerých dôvodov. Puff a BIG spolu s Busta Rhymesom a LL Cool J-om tvorili hybnú silu, ktorá vytvárala zvuk hip-hopu 90-tych rokov. A videoklip bol jeden z prvých, ktoré režíroval Hype Williams, ktorý svojou tvorbou dominoval a vytváral obraz klipov 90-tych rokov. Toto je najklasickejšia klasika aká môže byť, rap v jej najčistejšej forme a nostalgická spomienka za zlatými časmi hip-hopu.

V pokračovaní ešte nájdete klip k remixu piesne Ain’t It Funny od Jennifer Lopez, v ktorej bol použitý sampel práve z Flava in Ya Ear. A ešte remix ďalšieho klasického tracku – Special Delivery. duchovného nasledovníka Flava in Ya Ear.

Jennifer Lopez feat. Ja Rule & Caddillac Tah – Ain’t It Funny (Murder Remix)

G. Dep feat. Ghostface Killah, Keith Murray, P. Diddy & Craig Mack – Special Delivery (Remix)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk