Alessandra Ambrosio v plavkách Victoria’s Secret na rok 2008

pridal admin 9.1.2008 o 20:12


Alessandra Ambrosio

Viete, ako niektorí ľudia hovoria, že keby boli všetci ľudia rovnako krásni, bola by to nuda? Niečo vám o týchto ľuďoch poviem. Títo ľudia sú klamári. Tuční a škaredí klamári. Videl som dosť hollywoodskych filmov, aby som vedel, že skutočné šťastie nájdu iba krásni ľudia.

Keby boli všetci krásni, nebola by to nuda, bolo by to fantastické. Vaša priateľka, by nevyzerala ako anonymná fotka „Pred“ z odtučňovacej reklamy. Vaša priateľka by vyzerala ako Alessandra Ambrosio. Jediný dôvod, prečo ľudia hovoria, že na výzore nezáleží je ten, že sa nechcú cítiť previnilo, keď si dajú ten ďalší Snickers.

Keby boli všetci ľudia fyzicky dokonalí, nemuseli by ste sa báť, že si ten tlstý Nemec v lietadle sadne vedľa vás. Nemuseli by ste svojej priateľke klamať, že naozaj by ste nechceli, aby mala väčšie prsia. Nikdy by ste sa na diskotéke nemuseli obetovať pre svojho kamaráta a nemuseli by ste baliť tú škratu, aby on zatiaľ mohol vytrtkať jej miliónkrát jebavejšiú kamarátku. Jürgen by nechcel rozbiť bejsbalkou hlavu Mahmadovi za to, že je o tri odtiene tmavší. Malý Móricko by v škole nedostal po hube od Igora, ktorý je o hlavu väčší. Ujo Fedor by si nemusel kúpiť Porsche aby si kompenzoval komplexy zo svojho malého penisu a jeho o dvadsať rokov mladšia čajočka-modelka by nemusela chodiť po každom jedle grcať na záchod, aby zostala štíhla.

Keby boli všetci ľudia krásni, nikto by nemusel rozprávať o tom, že naozaj dôležitá je vnútorná krása. Ona by naozaj dôležitá bola.

Takže ak to mám zhrnúť: Škaredí ľudia, trhnite si nohou.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk