Benicio del Toro na pondelok

pridal admin 14.1.2008 o 16:09


Benicio del Toro

„Ľudia ma teraz spoznávajú na ulici. Keď idem na večeru, ľudia sa na mňa pozerajú a šepkajú si. Ale ako herec by som nebol nikto bez ľudí, ktorí sa na mňa prídu pozrieť. Takže by bolo absurdné, keby mi to vadilo. Vadí mi to len keď som opitý.“

Dlhý čas médiami kolovala fáma, že del Toro mal v roku 2004 po udeľovaní Oscarov sex vo výťahu so Scarlett Johansson. Scarlett to neskôr poprela. Benicio priznal, že sex vo výťahu vtedy mal, ale nepamätá si s kým. Kanec jeden.

Ja osobne som sa už zriekol sexu vo výťahu. Raz som to skúšal, ale nevyšlo to úplne ako sme plánovali. Problém je ten, že bývam na druhom poschodí a za tie dve poschodia cestou dole, som si stihol akurát stiahnuť gate. Na prekvapenú pani Valašťanovú tak na prízemí po otvorení výťahu čakal nečakaný pohľad na môj holý zadok. Náš večer bol potom definitívne zruinovaný, keď som sa ja zdesene otočil za jej hysterickým krikom a ona mi pohotovo vrazila jej paličku do rozkroku. Odvtedy sa k pani Valašťanovej nesmiem priblížiť na viac ako desať metrov a chodiť musím peši po schodoch.






Zaradené pod: Benicio del Toro, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk