Amy Winehouse konečne nastúpila na liečenie

pridal admin 24.1.2008 o 22:58


Zdá sa, že Amy Winehouse číta noviny a konečne sa aj ona dozvedela, že má drogový problém. Prvé liečenie, idemééé! Vo vyhlásení jej vydavateľstva Universal sa hovorí:

„Amy Winehouse dnes dobrovoľne nastúpila na liečenie. Rozhodla sa tak po rozhovoroch s jej vydavateľstvom, manažmentom, rodinou a doktormi. Pochopila, že v jej boji so závislosťou potrebuje pomoc špecialistov a pripravuje sa na svoje vystúpenie na udeľovaní cien Grammy 10. februára. Bola nominovaná v neuveriteľných šiestich kategóriách.“

Páči sa mi, ako sa im tam elegantne podarilo zakomponovať reklamu. Znamená to, že za dva týždne pôjde Amy z liečenia (ktoré normálne trvá minimálne mesiac) na udeľovanie cien, ktoré bude plné hudobnej a hollywoodskej smotánky, ktorá potom bude do rána oslavovať, fetovať, popíjať a robiť iné fajné veci. Kus fajňe. To určite dopadne dobre. Mali by ju poslať na liečenie tam, kde bola Britney Spears. Jej drogovému problému to asi nepomôže, ale možno si potom aspoň oholí hlavu. Kto vie, aké nechutnosti sa v tých vlasoch za tie roky nazbierali… Minimálne tam musí mať bongo a mejkap. To je základ každého sfetovaného šialenca. A pravdepodobne asi aj mŕtve menšie vtáky a hlodavce.

Áno, toto je naozaj tiež ona:



Zaradené pod: Amy Winehouse, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk