Sharon Stone je stále jebačka

pridal admin 28.1.2008 o 4:03


Sharon Stone

Až na ten emo mejkap treba uznať, že Sharon Stone vyzerá na niekoho kto v marci oslávi 50-te narodeniny prekliato dobre. Určite sa nájdu ľudia, ktorí povedia: „Šmária, ale viete koľko plastických operácií tá musí mať?“ A ja by som rád vedel: „No a čo?“ Za prvé, ako sme mnohokrát videli, plastické operácie nie sú všetko a väčšina celebrít nemá mieru a skončí ako Plastikóza Citrónová.

A po druhé, prečo by si tú plastiku nemala dať spraviť? Dostali sme sa do stavu, keď moderná medicína dokáže nielen predĺžiť život ale aj zachovať mladosť, tak prečo to nevyužiť? Medicína sa zdokonaľuje každým dňom, tak nebudeme žiť v stredoveku. Nemáte predsa problém s penicilínom alebo antikoncepčnými tabletkami. Vynaložíte toľko úsilia na to, aby ste nevyzerali tak, ako vás príroda stvorila – trháte si obočie, depilujete si nohy, používate milióny krémov, ale keď si ona dá spraviť cecky, tak ju za to skritizujete? Že to nie je prirodzené? Farba vašich vlasov tiež nie je. Mejkap na vašej tvári takisto. A to čo vám vykúka z push-up podprsenky tiež nie. Keď je dôležité iba vnútro, prečo nemôže zmeniť to ako vyzerá? Máme akceptovať ľudí, ktorí priberú, ale nie tých, ktorý svoj výzor zmenili k lepšiemu? Prečo by vám malo vadiť, že si dala vyhladiť vrásky na tvári? Alebo je to tým, že vy si to dovoliť nemôžete?

Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone



Zaradené pod: Celebrity, Sharon Stone




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk