Britney Spears je naďalej v nemocnici, na súde prebieha boj o jej kontrolu

pridal admin 5.2.2008 o 4:37


Britney Spears

Pobyt Britney Spears v nemocnici sa predlžuje. Britney bola do nemocnice prevezená vo štvrtok na psychiatrické pozorovanie, pôvodne na 72 hodín. Jej psychiater po zvážení situácie jej pobyt predĺžil na ďalších 14 dní.

Britney momentálne nie je schopná robiť sama za seba rozhodnutia a neuvedomuje si vážnosť situácie. Súd preto rozhodol, že tie za ňu bude zatiaľ robiť jej otec. Je však známe, že Britney so svojím otcom v poslednej dobe nevychádzala najlepšie. Na súde preto momentálne prebiehajú boje o kontrolu nad speváčkou. Veľký konflikt vznikol medzi otcom Britney Spears, Jamie Spearsom a jej súčasným manažérom Samom Lutfim. Ten rodine Spearsovcov vyčíta finančné úmysly, Jamie Spears zase vidí Lutfiho ako príživníka a príčinu problémov v živote Britney Spears. Jamie preto neváhal a na jeho pokyn už bol vydaný súdny príkaz, ktorý Lutfimu zakazuje kontakt s Britney. Ten ho zatiaľ ignoruje a so speváčkou udržuje telefonický kontakt.

Zatiaľ čo úmysly rodiny Britney Spears, ktorá sa jej v poslednej dobe odcudzila a ktorej sa nedá uprieť finančná závislosť na ich zlatej dcére (Britney napríklad spláca dom jej matky Lynne) sú ťažko odhadnuteľné, Sam Lutfi je v tomto divadle ešte pochybnejšia figúrka. Na strane Britney Spears sa z ničoho nič objavil v októbri 2007 a odvtedy sa stal jej nerozlučným spoločníkom. Niekedy len priateľ, niekdy manažér, častokrát hovorca, jeho funkcia však vždy bola diskutabilná. Jedno je však isté – Lutfi (ktorého plné krstné meno je Osama) má za sebou pestrú minulosť – skrachovaný filmový producent má na konte viaceré súdne pojednávania za fyzické a psychické napadnutia.

Súboj medzi Lutfim a Spearsovcami teda pokračuje. Zatiaľ má kontrolu v rukách otec Britney Spears. Speváčka však môže aj sama požiadať súd o odobratie kontroly jej otcovi. Rovnako majú v prípade slovo aj právnici, ktorí zastupujú Britney Spears v rozvodovom konaní a sú na Lutfiho strane a s otcom Spearsom nesúhlasia. Ako bude tento bordel pokračovať sa ukáže v nasledujúcich dňoch.

Takže ak si to zhrnieme, máme tu jednu vypatlanú speváčku, jej príživníckeho manažéra a jej usporiadanú rodinu. Aby sme nezabudli, to je tá, v ktorej mladšia sestra momentálne v šestnástich čaká dieťa. Myslím, že možnosti sú tu fantastické. Neexistujú na takéto prípady v Amerike nejaké zákony? Nemôže tam prísť Chuck Norris a udrieť ich všetkých do tváre? Viackrát, prosím.

A aby sme skončili na veselej nôte, tu sú fotky z minuloročnej narodeninovej oslavy Britney Spears. Pozrite sa ako sa teší!

Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk