Mariah Carey predstavila nový singel Touch My Body

pridal admin 13.2.2008 o 14:03


Mariah Carey

15. apríla vydá Mariah Carey (37) už svoj jedenásty album, E=MC². V podstate je šialená a otravná, ale nemôžem si pomôcť a mám ju rád. Keď ju už všetci odpísali, vydala pred tromi rokmi skvelý album The Emancipation of Mimi a všetkým dokázala, že možno je rozmaznaná štetka, ktorá si na brucho maľuje mejkapom kocky, ale stále sa jej nedá uprieť jej hlas a cit pre hit.

Touch My Body nie je žiadna pecka, ale je to prvé príjemné a pohodové znamenie toho, čo môžeme očakávať na novom albume. Na Touch My Body spolupracovala so známym duom Tricky Stewart a The-Dream, ktorí majú na svedomí aj Rihanninu Umbrellu s notorickým ela-ela-ela (alebo ako sa v slovenskej verzii spieva Parazol zol-zol-zol). Medzi ďalšími producentmi nechýba Jermaine Dupri, s ktorým minule nahrala napríklad fantastickú We Belong Together, hráškovitý Will.I.Am alebo Timbalandov Nate „Danjahandz“ Hills.

No ale nech je Mariah akokoľvek dobrá, samozrejme nemá na najväčší súčasný hit, Hrocha:

A teraz všetci! Ja som Hroch, JA SOM HROCH…!!!



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Mariah Carey




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk