Najlepšia pesnička, ktorú ste nikdy nepočuli: Ray LaMontagne – Jolene

pridal admin 25.2.2008 o 20:52


Je čas na niečo nové a tak si dáme niečo staré. Máme tu už Oprášený gramofón, ale ten je venovaný veciam, ktoré sú už naozaj staré a s kľudom sa o nich dá hovoriť ako o klasikách. Táto nová rubrika sa má ale venovať veciam, ktoré sú rôzneho veku, od starých vykopávok až po súčasnú produkciu. Pesničky, ktoré však akosi zostali širokým svetom neodhalené a nikdy sa nestali tak známymi ako by si zaslúžili. Pesničky, ktoré ste v rádiu nepočuli, ktoré si to ale rozhodne zaslúžia. Je ich kopa a bola by škoda, nechať ich zapadnúť prachom. Hádam si tu postupom času nájdete niečo nové a úžasné, čo vám doteraz unikalo. A možno aj vy poznáte nejakú skrytú perlu, neváhajte potom a podeľte sa o ňu.

Začneme jednou z mojich srdcoviek – americký spevák Ray LaMontagne a jeho Jolene z jeho debutového albumu Trouble z roku 2004. Nič vám o tej pesničke nepovie viac ako jeho neuveriteľný hlas. A preto už budem ticho a pustím k slovu Raya. A keďže jedenkrát nestačí, v pokračovaní je ešte aj titulná pieseň Trouble a to hneď v dvoch live verziách. Príjemné zimomriavky.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk