Najlepšia pesnička, ktorú ste nikdy nepočuli: State Radio – Keepsake

pridal admin 4.3.2008 o 2:08


Nestáva sa často, že nájdete niečo naozaj výnimočné. O to vzrušujúcejší je potom ten pocit, keď v tej kope hnoja, ktorá sa na nás každý deň valí, nájdete niečo, čo naozaj stojí za váš strávený čas.

Seriál Weeds je taký. Provokatívny a návykový, jeden z najlepšie napísaných seriálov posledných rokov. Každým dielom lepší a lepší, až sa človeku nechce veriť, že niečo také dobré sa dá naozaj natočiť. Zvlášť keď sa pozriete na to, čo vzniká u nás. (ehm, Panelák, ehm)

Weeds je dôkaz, že sa do tridsiatich minút naozaj dá dostať celé spektrum emócií – niečo pri čom sa zasmejete, niečo čo vás prinúti zamyslieť sa a niečo, čo má srdce a dojme vás chvíľami k slzám. Únik z reality, na ktorom vám naozaj záleží, ktorý sa vás dotkne a vráti vás späť s niečím, čo vám uľahčí cestu všednou realitou.

A podstatnou časťou tohto zážitku, je hudba, ktorá v každom dieli geniálne dopĺňa seriálové osudy o ďalší rozmer. Pieseň Keepsake ukončila tretiu sériu a záverečným scénam dodala pátos, ktorý sa nedá slovami vyjadriť. Ak budete mať možnosť, pozrite si Weeds. Ak nie, aspoň si vypočujte skupinu State Radio a jej Keepsake. Možno sa vás dotkne rovnako.

Link na stiahnutie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk