Natalie Portman – Marie Claire UK, apríl 2008

pridal admin 6.3.2008 o 11:45


Natalie Portman

Úryvok:

„Vezme si müsli tyčinku a študuje čo je na nej napísané. Zaujíma ju, či obsahuje mlieko. Je to Tobeyho chyba. Posledných desať dní prešla z vegetariánstva na vegánstvo.

‚Tobey Maguire sa so mnou pripravuje na náš nový film a on je vegán. A ja som si povedala: To je milé. Naozaj mi záleží na zvieratách. Viete, vajíčka a mlieko – aj tým zvieratá trpia. Ešte ale neviem, či zostanem vegánkou.‘

Skôr ako poučovanie, je to ako keby vymýšľala výhovorky aj za nás.

‚Nežila som veľmi zdravo – jedla som veľa vyprážaných jedál a pizze, tak je dobré trochu sa prečistiť – žiadny kofeín alebo alkohol.‘ Smeje sa: ‚Ľudia možno začnú špekulovať, prečo nepijem. Nie je tehotná? Nie, nemá to žiadny veľký význam.‘

Ja viem byť tiež chytrý: Vedela si Natalie, že kravy majú špeciálne prispôsobené zuby a žalúdok na prežúvanie a spracovávanie trávy a jedna krava v priemere vyprodukuje 90 pohárov mlieka za deň? Si ty krava Natalie? Už ťa podojili? Prečo si tak neuveriteľne nudná? Čítal som s tebou gazilión rozhovorov a v každom je to to isté: Dokonalá. Nuda. Nuda, nuda, nudaaaaaa. Rohypnol s teplým mliekom ma neuspí tak rýchlo ako tvoje kvázi intelektuálne reči. Tak ma nechaj v kľude vychutnať si môj steak. Oh, a len aby si vedela: Odpad tiež netriedim!

Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman



Zaradené pod: Celebrity, Natalie Portman




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk