Zdenka Predná – Kam má ísť

pridal admin 15.3.2008 o 4:24


Ešte nikdy sme tu na Pikoškách nemali slovenskú „celebritu“. Hlavne preto, že väčšina z tých, ktorí sa na to u nás hrajú sú retardovaní idioti, ktorí sú zbytoční ako okná na ponorke alebo cecky na mníške. Neplánujem z toho spraviť pravidlo, ale dnes túto premiérovú česť má, kto by to povedal, neuveriteľne jebateľná Zdenka Predná.

Ale jej skvelé cecky, alebo ak chcete Prednosti a to, že si znej chcem spraviť matrac a priklincovať jej kolená k ušiam, nie sú jediné tri (áno, tri) dôvody, prečo som sa rozhodol ju sem dať. Ten štvrtý je, že napriek všetkému, aj na Slovensku vzniká skvelá hudba a túto pesničku milujem.

Kam má ísť je R&B skladba, ktorá dokazuje, že ani u nás netreba robiť kompromisy a dá sa táto hudba robiť tak, aby neznela nútene alebo falošne a pritom bola slovenská. A návykovo dobrá.

Klip, ktorý k nej natočili je celkom okej, ale zďaleka neobsahuje dostatočné množstvo vyššie spomínaných Zdenkiných Predností. Vyvážil by som to nejakými fotkami, ale žiadne nemám. Čím chcem povedať, že by mi Zdenka Predná mala nejaké poslať. Zdenka, očarila si ma tvojou vnútornou krásou a vážim si ťa ako človeka. Keď sa budeme rozprávať, sľubujem, že sa budem tváriť, že ma naozaj zaujíma o čom rozprávaš a ani si nevšimneš, kedy sa ti budem pozerať do výstrihu. Budem používať výrazy ako „ruky bozkávam“ a „povečerať“. A keď sa pôjdeš osviežiť na záchod, vstanem od stola a dokonca si potom ani nebudem fotiť tvoj zadok mobilom. Úplne ako pravý gentleman. Možno ani nespoznáš rozdiel.

Text:

Pohľadom uhýbal, tváril sa, že pre neho niesom
zrejme to nechápal, vôbec netuší, že kde som
ani viac nepátral, ani ja veď sa to stáva
vždy smutné oči mal, takým sa tažko odoláva
a možno len nevedel kam má ísť…
keby mi povedal, ako sa to vlastne stalo
ďalej ma posúval, kým šťastie len pre nás hralo
keby ma počúval, tak to by ma vážne vzalo
zámerne netriafal, kým všetko svoj význam malo
a možno len nevedel kam má ísť…
neskáč mi do slov, ktoré sú len moje
nelez mi do viet, ktorým pokazil si spoje
ale keď stále cítim, že tu niečo chýba
radšej sa šance chytím ako by som mala teba



Zaradené pod: Hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk