Happy Birthday!

pridal admin 17.3.2008 o 14:51


Pikosky Party

2 roky! Všetky alegórie, ktoré sa núkajú k vyrastajúcemu dieťaťu si odpustím, lebo by sme tu potom mali Srdcové záležitosti a jednoducho sa vám všetkým poďakujem. Ďakujem vám, že sem každý deň chodíte, píšete komenty, chatujete a spoluvytvárate Pikošky. Ak sa vám tu páči, dúfam, že sem budete chodiť aj naďalej a odporučíte nás aj svojim známym. Ak sa vám tu nepáči, tak aj tak dúfam, že sem budete chodiť každý deň a písať ako sa vám tu nepáči. Sľubujem, že sa to tu nikdy nezmení a vy sa budete mať stále nad čím pohoršovať. Tak si aj Tribula zatrtká a aj Bruchala zostane celý. Alebo ako to bolo…

Každopádne sa teším, že s tými, ktorí môžu sa uvidíme na narodeninovej party vo štvrtok večer. A tí čo sa dostaviť nemôžu, nezúfajte, dáme vám sem potom aspoň fotky a budeme rozprávať bájne príbehy o tom, ako Mon v pretláčaní rúk porazila Tomáša a oslavovať iné heroické výkony zúčastnených. Teším sa na vás a ešte raz vám zo srdca ďakujem. Ako sa hovorí v tom prísloví: Webová stránka je len webová stránka, ale domovská stránka je plná úchylov ako ty. Ani ešte nie som opitý a už vás mám všetkých rád!

Party kedy, kde a ako:

Kedy: Štvrtok 20. marca 2008 od 20:30. (Piatok je sviatok, čiže ponocovať sa dá slobodno.)
Kde: U Majora Zemana (dole v podzemí), Vysoká 37, Bratislava (mapka v pokračovaní).
Kto: Každý, kto má aspoň 18. (Alebo na to aspoň vyzerá.)



Väčšejšie



Zaradené pod: Pikošky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk