Claudia Schiffer – GQ, apríl 2008

pridal admin 26.3.2008 o 20:45


Claudia Schiffer

Claudia Schiffer je jedna z legendárnych supermodeliek 90-tych rokov. Dnes má 37 rokov, je vydatá za filmového producenta a režiséra Matthew Vaughna (Stardust – Hviezdny prach) a majú spolu dve deti – syna Caspara Matthewa (narodeného 30. januára 2003) a dcéru Clementine de Vere Drummond (narodenú 11. novembra 2004). Claudia žije so svojou rodinou v Londýne a vo voľnom čase rada jazdí na koni, maľuje, hrá tenis a lyžuje. Večer sa potom venuje posteľnému judu a ako hovorí, jediná vec, ktorú má na sebe, keď ide do postele, je jej snubný prsteň.

Mno. Claudia toho už v poslednej dobe veľa nefotí, aj keď stále vyzerá skvele. Netuším, prečo je s ňou na týchto fotkách herec Joseph Gordon-Levitt, tiež známy ako „ten týpek z toho komediálneho seriálu o tej rodinke, ktorí sú v skutočnosti ufónci.“ Ale ja neviem veľa vecí. Ako napríklad prečo, keď stretneme niekoho neznámeho, povieme „Teší ma.“ To nie je pravda. Nepoznám ťa a väčšina ľudí, ktorých stretnem sú idioti. Moja prvá myšlienka, keď niekoho stretnem je, že dúfam, že to nie je ďalší idiot. Preto by sme mali namiesto „Teší ma, “ radšej hovoriť: „Zdravím a dúfam, že nie si idiot.“ A keď sa potom budeme lúčiť, namiesto „Dovidenia, uvidíme sa nabudúce, “ poviete: „Ako sa ukázalo, tak ten idiot predsa len si. Zbohom a dúfam, že to bolo posledný krát, čo som sa musel tváriť, že ma zaujímajú tie nekonečné kraviny, ktoré vychádzajú z tvojich úst. A tiež smrdíš.“

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer



Zaradené pod: Celebrity, Claudia Schiffer




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk