Cameron Diaz je dokonale krásna

pridal admin 1.4.2008 o 21:58


Cameron Diaz

Raz dávno, pred mnohými rokmi, za mojich študentských čias, som putoval po horách a dolinách v nádherných Himalájach. Jedného dňa som dorazil do malebného údolia, v ktorom bol vodopád a jazierko s vodou čistou a nedotknutou ako myseľ práve narodeného dieťaťa. V tejto nepoškvrnenej kulise sa v nikým nerušenom pokoji pod vodopádom kúpalo najkrajšie dievča aké kedy uzreli moje oči. Mala krásne, dlhé, ligotavé vlasy, ktoré v slnku a pod kvapôčkami vodopádu žiarili ako najdrahšie kamene. Na brehu bol položený košík ovocia, ktoré predtým nazbierala a vedľa neho sa hrali malé mačičky a psíčkovia s malou pandou a koalou. Vedľa nich sedeli dve bábätká, chlapček, ktorý mal na sebe kostým malého kovboja a v ruke zvieral lízatko, a druhé, dievčatko, ktoré malo na sebe kostým včielky Maji a so šibalským úsmevom sa snažilo kusnúť šteniatko tigríka, ktoré sa tam hralo s klbkom, do chvostíka. Bola to tá najroztomilejšia vec na svete, akú som v živote videl. A do toho všetkého sa rinul spev dievčaťa z pod vodopádu. Jej hlas znel ako keby samotní anjeli na nebesiach spievali ódu na lásku a zázrak stvorenia nového života. Pozeral som sa na túto scenériu, tak nadľudsky a nekonečne krásnu, až som začal od dojatia plakať.

Odvtedy som si myslel, že tento obraz, ktorý sa mi navždy zapísal do pamäti, je to najkrajšie, čo v živote uvidím. Obraz dokonalej krásy, ktorú nikdy nič neprekoná. Ale dnes som uzrel Cameron Diaz a už viem, čo je to skutočná krása.

Cameron Diaz
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Cameron Diaz



Zaradené pod: Cameron Diaz, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk