Goldie Hawn ešte žije

pridal admin 31.3.2008 o 23:01


Goldie Hawn

Nemôžem byť jediný, komu toto posúvanie času lezie na nervy. Idem si večer ľahnúť a bum, ráno sa zobudím a niekto mi ukradol celú hodinu. Srať takúto robotu. Toto je zlý systém vybudovaný.

Keď sa to ešte posúva dozadu, okej, to si o hodinu dlhšie pospím. Ale prečo sa to posúva aj dopredu v noci? Kto toto vymyslel? Každému to lezie na nervy ale nikto s tým nič nerobí.

Keď budem kandidovať na prezidenta Zemegule (v roku 2022, poznačte si to, chcem váš hlas) tak toto bude prvý bod môjho volebného programu. Dozadu sa bude čas posúvať v noci, aby sme sa dlhšie vyspali a dopredu cez deň, o štvrtej. Budete v robote, pozriete sa na hodinky: „Aaaah, piči, ešte budú len štyri, to tu ešte musím hodinu tvrdnúť v tejto smradľavej robote.“ A potom preskočí na štyri a bum, bude hneď päť. „Jeeej, môžem isť domov, paráda!“

Tak to bude. A čas sa bude posúvať každý deň. 26-hodinový deň za cenu 24-hodinového. Dve hodiny zadarmo. Každý deň. Pre každého. Volte číslo 6, voľte vášho kandidáta admina, v nastávajúcich voľbách na prezidenta Zemegule. Rok 2022 je rok zmeny.



Zaradené pod: Celebrity, Dead People




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk