Britney Spears ešte žije

pridal admin 17.4.2008 o 8:26


Britney Spears

Veci okolo Britney Spears sa v poslednej dobe výrazne utíšili. Britney je stále pod kontrolou svojich rodičov (jej otec okrem iného predal niektoré z jej siedmych áut) a zostane to tak až do konca júla. Potom sa uskutoční súdne pojednávanie, kde sa bude rozhodovať o jej ďalšom osude. Očakáva sa však, že opatrovníctvo bude predĺžené a nič sa zatiaľ nezmení.

Súčasná situácia jej ale očividne prospieva (v rámci možností Britney Spears, samozrejme). Jej bývalý manažér/pijavica Sam Lutfi má súdne zakázané sa k nej priblížiť a s jej paparazzo priateľom sa zdanlivo tiež už nestretáva. Britney sa zato v poslednej dobe pár krát stretla s jej skutočným bývalým manažérom, z čias jej najväčšej slávy. Larry Rudolph je z veľkej časti zodpovedný za jej najväčšie úspechy a stál po jej boku až kým ho minulý rok nevyhodila za to, že ju prehovoril aby sa prihlásila na liečenie. Správy, že spolu opäť nadviazali spoluprácu Larry zatiaľ odmieta potvrdiť, dodal však, že nikto nie je viac predurčený na veľký comeback ako práve Britney Spears.

No pozrite sa na ňu. Kto iný by bol lepšie určený na to aby opäť dobyl svet. Doslova vidno, ako sa v tej hlave točia kolieska a plánujú Britnin ďalší krok. Je to veľký mysliteľ, tá naša Britney. Čo bude ďalej? Rozlúskne Riemannovu hypotézu alebo nájde liek proti rakovine? Keď ide o mocnú myseľ Britney Spears, možnosti sú nekonečné…

Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears

Britney po jej malej dopravnej nehode:



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk