Ha! Tá Felicia ma netrafila! Slepá, stará korčuľa… Nie, nie, novinový stánok nieee!!!

pridal admin 17.4.2008 o 23:07


Madonna

Ahhh, tento vtip sa nikdy neohrá…

Ale aby táto piškóta mala aj nejakú obsahovú hodnotu a keďže sa blíži vydanie jej nového, jedenásteho albumu Hard Candy a 49-ročná hudobná legenda v rámci propagačného turné poskytuje rozhovory vľavo a vpravo, tu je pár perál periel perl (čdp…) pamätných výrokov, ktoré pri tej príležitosti zaperlila (hah, vedel som, že tie perly niekde využijem).

Každého samozrejme zaujíma jej adopcia toho chutného černoška z Afriky. Prečo sa teda vlastne rozhodla adoptovať si ho?

„Ľudia sa ma stále pýtajú, prečo som si vybrala Malawi. A ja im hovorím, že som si nevybrala. Malawi si vybralo mňa. Zavolala mi jedna žena, ktorá sa volá Victoria Keelan. Narodila sa a vyrástla v Malawi. Povedala mi, že tam je viac ako milión detí, ktoré sú následkami AIDS sirotami. Povedala mi, že tam nie je dosť sirotincov a že deti sú všade. Žijú na ulici, spia pod mostom, schovávajú sa v opustených budovách. Že ich unášajú a znásilňujú. Povedala mi, že situácia je tam kritická. Znela vyčerpaná a na pokraji sĺz. Opýtala som sa jej ako môžem pomôcť a ona mi povedala, že som osoba, ktorá má prostriedky. Že ľudia sledujú čo hovorím a robím. Cítila som sa trápne, povedala som jej, že ani neviem kde Malawi je. Odpovedala mi aby som si to našla na mape a položila. Rozhodla som sa zistiť si o tom niečo a nakoniec som sa dozvedela oveľa viac ako som si vedela predstaviť. O Malawi, o sebe, o ľudstve.“

Už v predchádzajúcich rozhovoroch, Madonna tvrdila, že malý David bol v Afrike smrteľne chorý a keby si ho neadoptovala, zomrel by. No ako sa ukázalo, nebola to tak celkom pravda. Takisto ako ani to, že bol sirota. Takže aký bol skutočný dôvod? Som si istý, že tie ostatné detičky neboli zďaleka také chutnučké. A nevládali ani odháňať tie otravné muchy. A to bolo jednoducho nechutné. Kto by chcel niečo také? Mohla si samozrejme adoptovať niektoré z detí, ktoré prišli o nožičku a naozaj majú AIDS. Ale to by sa jej potom predsa vôbec neoplatilo. S takými nie je žiadna sranda. A pokazia vám každú fotku. Jedna noha proste nie je fotogenická, nech sa na to pozeráte z ktoréhokoľvek uhla.

Ešte to zďaleka nekončí, pokračujte v, errr, pokračovaní!

Tento rok Madonna na ciferníku oslávi už polstoročie a tak ako iné celebrity sa v jej veku nevyhne plastickej chirurgii. Čo si o tom myslí?

„Nie som proti plastickým zákrokom. Som len proti rozprávaniu o nich.“

A keď sa jej chcel jeden novinár opýtať na paparazzov a celebrity ako Britney Spears, Madonna ho prerušila so slovami:

„Viem. Presne viem čo sa chcete opýtať. Je to veľmi kruté. Ale privádza nás to späť k otázke: Keď rozmýšľate nad tým ako sa ľudia k sebe správajú v Afrike, o čarodejníctve a ľuďoch ktorí si ubližujú a potom prídete späť sem a ľudia si vás fotia keď ste doma, vezú vás do nemocnice a trpíte a potom tie fotky predávajú, vysávajú z vás energiu. To je strašná krutosť. Takže kto je na tom horšie? Viete čo myslím?“

Viem, ako si ty môžeš myslieť, že vieš čo si myslíme. Ale skús sa opýtať toho podvyživeného dieťaťa v Afrike, ktoré ma AIDS a nemá ani čistú vodu, či aj ono vie. Uvidíme či si bude tiež myslieť, že je na tom horšie ako nejaká rozmaznaná štetka v Hollywoode, ktorej najväčší problém je nezabudnúť si obliecť každý deň nohavičky, lebo ináč sa na druhý deň objaví jej fotka v novinách. Som si istý, že keď malý Bubba Ubuntu zo seba nonšalantne odháňa muchy, nerozmýšľa nad ničím iným ako nad úbohou Britney Spears a tým, ako by jej mohol pomôcť.

A aby toho nebolo dosť, v rozhovore s Vanity Fair tiež predostrela svoju teóriu o tom, že pohlavie vášho dieťaťa sa dá ovplyvniť a záleží od toho, čo si budete želať. Vidíte aké to je jednoduché? Nechápem prečo to ešte nenapadlo všetkých tých lekárov v tých ich bielych plášťoch s tými ich skúmavkami a mikroskopmi, ktorí si nad tým už desaťročia lámu hlavu. Niekto by im mal povedať, že Madonna tento problém už dávno rozlúskla. Ušetrí im to kopec roboty.

Hard Candy je v obchodoch od 28. apríla. Ďalšie fotky Madonny v jej buržujnom cvičnom úbore, ktoré rozhodne treba vidieť, si môžete pozrieť už teraz.

Madonna
Madonna
Madonna



Zaradené pod: Celebrity, Madonna




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk