Tak už vieme či je Hermiona dole vyholená

pridal admin 22.4.2008 o 4:23


Emma Watson

A On pravil: Ale čo ešte pred nedávnom ovocie zakázané bolo, teraz keď už veku osemnásteho dosiahla, svetskému potešeniu otvorené je a my nemusíme sa pýriť pri myšlienke hriešnej, či dole dráha hladká alebo koberec upravený. Óh, veľká vďaka Bohovia naši za tento dar. Nech Zeus náš najvyšší ďalej vládne rukou spravodlivou a pôžitok a hojnosť naďalej dopraje nám prehšle a Internet náš nech ďalej požehnáva.

Herečka Emma Watson, ktorá v populárnych filmoch Harry Potter stvárňuje Hermionu, minulý týždeň dovŕšila osemnástku a legálne tak dostala plný prístup k dvadsiatim miliónom dolárov, ktoré si za svoju hereckú kariéru zarobila.

A to je síce zaujímavé, oveľa zaujímavejšie je ale to, že cez víkend dosiahnutie dospelosti ako sa patrí oslavovala a fotoaparáty všadeprítomných paparazzov pri tom zachytili jej rozkrok a priesvitné nohavičky pomohli odhaliť večnú mužskú dilemu. Pretože každý muž dumá nad terénom južných partií ženského pohlavia a pokoj jedine dosiahne, keď tajomstvo všetkých žien odhalí. A tak dnes opäť o jeden krok naše poznanie bližšie k absolútnosti je. Môžeme preto spokojne pobudnúť, bo medúzu sme novú videli a deň to bol dobrý. Tak pravil On, Uchylus, Boh Internetu.

Pipinka:

Emma Watson

Šušulka:

Emma Watson

Zvyšné časti:

Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson

Fajna party:

Emma Watson







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk