Columbo už asi nič neporieši

pridal admin 25.4.2008 o 10:56


Peter Falk Columbo

Starí ľudia sú srandovní. Robia tie najvtipnejšie veci. Ako tuto Peter Falk (80) alias inšpektor Columbo pomätene behajúc ako zmyslov zbavený po uliciach Los Angeles.

Pamätám sa, ako môj dedko začal strácať rozum. Zobudil sa, obliekol si slipy na nohavice a potom nám rozprával o vojne. Myslel si, že je partizán. Tak sme sa jedného dňa prezliekli do vojenských uniforiem a začali v noci búchať na dvere a kričať po nemecky: „MACHEN SIE DIE TÜR AUF!!! WIR WISSEN DASS SIE DA SIND! KOMMEN SIE MIT ERHOBENEN HÄNDEN RAUS!!!“ A dedko potom v panike bežal do pivnice a zabarikádoval sa tam. Niekoľko dní sme potom púšťali nemecké filmy a dupali po dome. Na tretí deň sme pustili ruskú hymnu a otvorili dvere do pivnice. Dedko vyšiel von, žmurkajúc v dennom svetle, v ruke držal jednu svoju topánku (druhú zjedol) a prekvapene na nás pozeral. Ukazovali sme na neho prstom a so smiechom kričali: „Dedo, ty si taký debo! Hahaha!!!“ A od smiechu sme sa búchali do kolien… Ach, staré dobré časy…

Peter Falk Columbo
Peter Falk Columbo
Peter Falk Columbo
Peter Falk Columbo
Peter Falk Columbo
Peter Falk Columbo



Zaradené pod: Celebrity, Dead People




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk