Rachel teraz chodí so spevákom

pridal admin 12.5.2008 o 13:06


Jennifer Aniston

Z troch televíznych Priateliek je Jennifer Aniston (39) tá, ktorej boli srdcové záležitosti najmenej naklonené. Zatiaľ čo si Courteney Cox a Lisa Kudrow spokojne užívajú rodinný život, Jennifer od skončenia 7-ročného vzťahu s Bradom Pittom v roku 2005 márne hľadá nového muža, ktorý by na červených kobercoch stál po jej boku.

Viac ako rok to s ňou vydržal herec Vince Vaughn, ale aj ich vzťah sa v decembri 2006 skončil. Médiá jej odvtedy pripisovali viaceré aférky, avšak až tieto fotky z bazéna v Miami potvrdzujú, že na posledných správach o novej romanci medzi Jennifer a 30-ročným spevákom Johnom Mayerom naozaj niečo je.

Mayer je jeden z najuznávanejších mladých blues-rockových hudobníkov jeho generácie, talentovaný skladateľ, spevák a jeden z najlepších súčasných hráčov na gitaru. Medzi jeho bývalé patrí napríklad herečka Jennifer Love Hewitt a speváčka Jessica Simpson. John je aj celkom vtipný týpek, ako si môžete pozrieť na videu v pokračovaní, kde si robí srandu zo spôsobu ako vznikajú jeho pesničky.

Otázkou samozrejme je, ako dlho tento najnovší románik Jennifer Aniston vydrží. Zdá sa, že sa jej v poslednej dobe nedarí udržať si pri sebe žiadneho muža. John je navyše o 9 rokov mladší, ale nedá sa mu vyčítať, že využil šancu vyspať sa s Rachel (Daj na to! pozn. admin). Keď sa opýtali Brada Pitta, čo si myslí o Jenniferinej novej známosti a čo bolo vlastne dôvodom ich rozchodu a či mal naozaj aféru s Angelinou Jolie v čase, keď ešte boli spolu s Jennifer, Brad odvetil: „MALI SME PAUZU!!!“

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston



Zaradené pod: Celebrity, Jennifer Aniston




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk