Toto musí skončiť

pridal admin 13.5.2008 o 1:55


Sarah Jessica Parker Sex and the City

Keď čitatelia časopisu Maxim prejavili svoj názor a slobodne ju zvolili za najnesexi celebritu na svete, Sarah Jessica Parker (43) neváhala a svoj nesúhlas dala pohotovo svetu na známosť:

„Je to také brutálne, plné zúrivosti a hnevu. Mám falošné prsia, botox a veľké pery? Nie. Spĺňam nejaké ideály istých mužov, ktorí píšu do pánskeho časopisu? Asi nie. Naozaj som najmenej sexi žena na svete? Vau! Je to šokujúce… Je to odsúdenie, je to šialené. Čo s tým môžem robiť? Asi sa nedá vyhovieť všetkým.“

Presne tak, ty si očividne nevyhovela všetkým. Tvoja tvár vyzerá ako keby si robila kúsky za kocku cukru. A potom prídeš na londýnsku premiéru tvojho filmu Sex and the City a na hlavu si jebneš… ČDP to má byť? Je to kytica? Húština na hlave? Sú tam motýle, je to lúka? Krík? VYZERÁŠ AKO IDIOT! Sú to kvety a rastliny, ty krava! Majú byť v lese alebo naaranžované na stole. Nabudúce si na hlavu pripni Kindervajco a Happy Meal s hranolkami a tatárskou. Bude to dávať rovnaký zmysel ako hento tam.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk