Ashlee Simpson a Pete Wentz a ich prvá svadobná fotka

pridal admin 22.5.2008 o 2:05


Ashlee Simpson a Pete Wentz

Speváčka Ashlee Simpson (23) a basgitarista skupiny Fall Out Boy Pete Wentz sa cez víkend zobrali a časopis People prináša prvú fotku z tejto udalosti, ktorá nikoho nezaujíma. Na pompéznej svadbe sa zúčastnilo 150 hostí, medzi ktorými boli napríklad aj Nicole Richie, Joel Madden a Simpsonovej sestra Jessica. Obradom viedol otec a manažér Ashlee, Joe Simpson. Správy, že Ashlee je tehotná zatiaľ pár stále nepotvrdil.

A na svadobnej fotke je s nimi aj Petov pes Hemingway, ktorý niesol prstene. Err, prečo nie, aspoň niekto tam bol normálny. Okrem neho na tejto svadbe nebol jediný človek, ktorí by mi neliezol na nervy. Otec Joe Simpson je pasák, ktorý zarába na svojich dcérach pri každej možnej príležitosti, ako aj tu pri predaji fotiek časopisu People, za ktoré údajne zinkasovali milión dolárov. Pri pohľade na Peta Wentza mám chuť vyraziť mu ten prihriaty účes z ksichtu. A Ashlee Simpson je otravný idiot, ktorý nemá vlastnú identitu. Najprv bola goth rockerka, potom si dala spraviť nos (napriek tomu, že dodnes prehlasuje, že dievčatá by sa mali mať rady také aké sú), stala sa z nej preafektovaná vymletá peroxidová blondína a teraz je z nej po Petovom boku kvázi emo nezávislá punkerka. Čím som chcel povedať: Všetko najlepšie, mladomanželia!

V pokračovaní ešte dve videá, ktoré stoja za zhliadnutie. Na jednom opitá Ashlee požaduje v MigDonalde od fanúšika aby jej pobozkal nohy keď chce autogram a na druhom videu je jej legendárne SNL vystúpenie, pri ktorom sa chcela tváriť, že spieva naživo, ale zabudla otvárať ústa keď začali hrať dopredu pripravené vokály. Idiot.

Opitá Ashlee:

„Živá“ Ashlee:

Ashlee Simpson a Pete Wentz
Ashlee Simpson a Pete Wentz
Ashlee Simpson a Pete Wentz
Ashlee Simpson a Pete Wentz
Ashlee Simpson a Pete Wentz
Ashlee Simpson a Pete Wentz



Zaradené pod: Ashlee Simpson, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk