Madonna ešte stále rozpráva o jej adopcii

pridal admin 23.5.2008 o 17:01


Madonna

Hoci si ho priniesla domov 10. októbra 2006, Madonnina (49) adopcia malého Davida z chudobnej africkej krajiny Malawi ešte stále nie je oficiálne ukončená. Sudca ktorý sa prípadom v Malawi zaoberá by mal konečné rozhodnutie zverejniť 28. mája.

Speváčka je momentálne v Cannes, kde predstavila svoj film I Am Because We Are, ktorý sa zaoberá situáciou v Malawi a samozrejme sa v ňom spomína aj práca jej charitatívnej organizácie Raising Malawi. Absolútne nezištne, samozrejme. Madonna pritom opäť využila možnosť zahrať sa na obeť celej kontroverzie, ktorá sa okolo jej adopcie rozpútala a prehlásila:

„Keď je žena tehotná a ide rodiť, musí prekonať pôrodné bolesti. A toto boli moje. Na tejto adopcii nie je nič kontroverzné, je to len kopec byrokracie. Táto adopcia znamenala začiatok adopčných zákonov v Malawi. Som príklad, vzor pre budúce adopcie. Dúfam, že keď toto ukončíme, bude adopcia pre ďalších ľudí jednoduchšia.“

Je vtipné, že hovorí, že jej adopcia bola začiatkom adopčných zákonov v Malawi. Asi sa to dá aj tak povedať. Alebo sa to dá povedať tak, ako to naozaj bolo: Zákony v Malawi jednoducho nepovoľovali adopciu ľudom, ktorý neboli občanmi Malawi. Ale Madonna prišla a zákony proste ignorovala a postarala sa o ich dodatočné zmenenie. Takže áno, istým spôsobom asi naozaj máš pravdu, Madonna. Aj tak by ma ale zaujímalo, ako sa raz, keď jeho pozornosť neodpútaš novou hrou na Xbox, pozrieš svojmu synovi do očí a vysvetlíš mu všetky tie klamstvá o jeho adopcii.

Hmm, možno rovnako ako vysvetľuješ svojim biologickým deťom, prečo nikdy nie si doma a prečo stále pracuješ:

„Pýtajú sa ma prečo stále pracujem a kedy prídem domov. Pýtajú sa prečo nemôžem byť ako normálne mamy. Potom im pripomeniem všetky tie veci ktoré majú a že keby som nerobila to čo robím, tak by ich nemali.“

Ohhhhh, to je také milé. Doslova cítim lásku, ktorá plynie z tých slov. A pozrite deti, tam je vaša mamina v Cannes v priesvitných šatách s bradavkami vytrčenými pred celým svetom. No povedzte, nie ste na ňu pyšné? No dobre, a teraz držte huby, oblečte si vaše diamantové topánky a choďte sa hrať von s ockovým Hummerom. A nie že budete zase učiť toho čierneho aportovať! On nie je hračka!

Madonna
Madonna
Madonna
Madonna
Madonna
Madonna
Madonna
Madonna
Madonna

A ešte ako bonus, Madonna na fotkách z minulého roka, kde si domov nesie pripínateľný penis. Guy Ritchie je jeden šťastný manžel!

Madonna
Madonna



Zaradené pod: Celebrity, Madonna




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk