Nový trailer na film Wanted s Angelinou Jolie (tou sexi chudou, nie tehotnou bomba veľkou)

pridal admin 4.6.2008 o 0:21


Tu je najnovší trailer na Wanted, nový film režiséra Nočnej hliadky, v ktorom hrajú James McAvoy, Morgan Freeman a Angelina Jolie.

Film sa nehanbí za svoju očividnú inšpiráciu trilógiou Matrix a s hrdou infantilnosťou obsahuje ešte šialenejšie kúsky ako lietajúce autá a potetované guľky (u tých nie je lietanie nič výnimočné, tak tu pre istotu lietajú do oblúku) a akčné scény pri ktorých hlavný hrdina skáče autom do vlaku, triafa vystrelené guľky svojimi guľkami (tiež vystrelenými, nemá tie svoje z ocele, aj keď možno kto vie) alebo odstreľuje muchám krídla. Nie vážne, muchám krídla, to som si nevymyslel.

Wanted u nás prichádza do kín 26. júna. Tu a hneď teraz nájdete v pokračovaní coolový poster, krátky film o filme, brutálne krvavý ruský trailer a pár otázok na zamyslenie.

Necenzúrovaný ruský trailer na Wanted:

Film o filme:Scéna z filmu so skákajúcim autom:Tento poster je v prvom rade strašne cool avšak zároveň necháva divákovi aj priestor na zamyslenie: Máme uvažovať predtým, ako použijeme zbraň? Keď má Angelina Jolie na ruke binárny kód, môžem si tam dať ja funkcie v Jave? A samozrejme, otázku ktorá pletie ako myseľ tak končatiny: Ako je možné, že vidíme pravé rameno a ľavú ruku?

Wanted Angelina Jolie



Zaradené pod: Angelina Jolie, Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk