Katherine Heigl je idiot

pridal admin 23.6.2008 o 21:24


Katherine Heigl

O Katherine Heigl (29) sa s istotou dajú povedať tri veci: má veľké cecky, nikdy ju neuvidíte bez cigarety a nikto ju nemá rád. Správy o nej sa všeobecne dajú zhrnúť do dvoch slov: neznesiteľná krava.

Minulý rok si pohnevala tvorcov filmu Knocked Up, keď ho v rozhovoroch verejne kritizovala ako sexistický. Očividne ignorujúc fakt, že nikto ju nenútil natočiť film, ktorý z nej zo dňa na deň spravil hviezdu. Vtedy sa to snažila uhrať na klasickú výhovorku o ženskej emancipácii. Pred pár dňami sa však príbeh zopakoval a Heigl si tentokrát na mušku zobrala tvorcov seriálu Grey’s Anatomy, v ktorom vystupuje. Rozhodla sa totižto nenominovať svoje meno na tohtoročné udeľovanie cien Emmy a dôvodom sú neschopní scenáristi:

„Nemala som pocit, že by som tento rok dostala materiál, ktorý by si zaslúžil nomináciu na Emmy. A preto som v mojej snahe zachovať integritu akadémie, stiahla moje meno z účasti.“

V preklade povedané: Váš seriál je sračka a ja som už teraz veľká filmová hviezda, tak si trhnite nohou. Ale Heigl si to môže dovoliť, nie? Pozrite sa ako žiari. Kto povedal, že proti celulitíde sa nedá bojovať cigaretami a alkoholom?

Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl



Zaradené pod: Celebrity, Katherine Heigl




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk