Čo nás ešte čaká v kinách?

pridal admin 5.7.2008 o 15:49


Tak si dnes spravme na Pikoškách filmový deň a pozrime sa na ďalšie filmy, ktoré uvidíme v nasledujúcich mesiacoch v kinách.

Pokračovanie Batmana, The Dark Knight bude podľa všetkého najväčším filmom leta. Hype ktorý film sprevádza je fenomenálny a o poslednom vystúpení Heatha Ledgera sa už teraz hovorí s oscarovou príchuťou.

Ďalšie filmy v pokračovaní.

The Day the Earth Stood Still je ďalší remake sci-fi klasiky z 50-tych rokov. Mimozemšťana ktorý navštívi Zem a je predzvesťou nadchádzajúcich udalostí si zahrá Keanu Reeves, sekundovať mu bude Jennifer Connelly.

Babylon A.D. je nový film s Vinom Dieselom od režiséra Purpurových riek. Znie to zaujímavo, nechajme sa prekvapiť.

The Curious Case of Benjamin Button s Bradom Pittom od geniálneho režiséra Davida Finchera (Seven, Fight Club). Príbeh muža, ktorý starne opačne. (Naozaj.)

Star Wars: The Clone Wars – hviezdne vojny sa vracajú do kín, tentokrát ako animovaný film, po ktorom bude nasledovať televízny seriál.

Burn After Reading – nový film od bratov Coenovcov s Bradom Pittom, Georgom Clooneym a Sledge Hammerom! Coenovci sú Coenovci, tam nie je čo dodať.

The X-Files: I Want to Believe – Mulder a Scully sú späť.

Tropic Thunder – komédia, ktorú režíruje Ben Stiller. Okrem neho v nej hrajú Jack Black v úlohe, ktorú hrá v každom filme a Robert Downey Jr., ktorý hrá černocha.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor – tretie pokračovanie Múmie, v ktorom vymenili tú jebačku za inú, menej jebavú jebačku. A ten týpek nosí príčesok. Vuhúúú.

Blindness – toto je jeden z tých „hlbokých“ filmov, ktoré vás prinútia „zamyslieť sa“ a bla bla bla, ale v skutočnosti ste to už tisíckrát videli a je to tak nútene „dojemné“, že máte chuť niekoho udrieť. Hrajú Mark Ruffalo, Julianne Moore a Gael Garcia Bernal.

Death Race – tak toto bude kravina ako autobus, ale hrá tam Jason Statham, takže všetky medúzy z neho budú mokré.

Madagascar: Escape to Africa – prvý diel bol zlýýý, druhý nevyzerá o nič lepšie.

Get Smart – špionážna komédia so Stevom Carellom a Anne Hathaway od režiséra filmu 50 First Dates.

The Incredible Hulk – Ang Lee a jeho Hulk bol pred piatimi rokmi prijatý rozporuplne a tak sa Marvel rozhodol začať ešte raz a Hulka sfilmovať nanovo. Ani tentokrát to však neprebiehalo bez problémov a natáčanie sprevádzali konflikty štúdia a režiséra s hlavným predstaviteľom Edwardom Nortonom.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs – nový Ice Age a to znamená jedno – neúnavná veverička je späť.

Wall•E je nový film od Pixaru a ten ešte nikdy nesklamal. A Wall•E vyzerá úžasne.



Zaradené pod: Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk