Trochu iné trailery na Hellboya

pridal admin 5.7.2008 o 14:16


Už na budúci týždeň má v amerických kinách premiéru Hellboy II: The Golden Army. V netradičnej reklamnej kampani tvorcovia obsadili Hellboya do krátkych spotov v ktorých sa objavuje s predstaviteľmi rôznych televíznych relácií. Hellboy sa tak napríklad objaví na castingu alebo na stoličke u populárneho televízneho moderátora Jamesa Liptona.

Skutočnou hviezdou druhého pokračovania Hellboya je ale režisér Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth). V jeho rukách ožíva vo filme fantastický svet bizarných bytostí, ktoré vyzerajú ako nič iné čo sme doteraz videli na plátnach kín.

A práve tento cit pre rozprávkové svety je to, čo del Tora robí ideálnym režisérom pre nadchádzajúce filmové predkračovanie Pána Prsteňov, adaptáciu knihy Hobit, ktorú bude Guillermo režírovať v produkcii Petera Jacksona. To nás ale čaká až v roku 2011, dovtedy sa aspoň môžeme ponoriť do dychberúceho sveta, kde krvavý démon zachraňuje ľudstvo a trúsi pri tom suché hlášky. A tiež si môžeme krátiť čas Kindervajcami. Milujem Kindervajcia. Čokoláda, hračka a prekvapenie! Neviem sa ich nasýtiť!

Klasické trailery



Zaradené pod: Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk